Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromat miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat miért zavarja ennyire, hogy mellnagyobbításom volt? Rendben van a viselkedése? Miért nem ad választ rá?

Figyelt kérdés
Nagyjából 1 éve műtöttek meg, mert elég kicsi mellem volt és az előző kapcsolataimban ez elég sok vitát keltett. A párommal 8 hónapja jöttünk össze, ő már így ismert meg. Viszont azt vettem észre, hogy egyszerűen nem hajlandó és nem is bír rám nézni, ha mondjuk nincs rajtam ruha. Pláne azóta mióta feljött az a téma, hogy szeretnék még egy műtétet. A haverjai előtt mégis annyira “felvág” ezzel a dologgal. Amikor rákérdezek csak annyit válaszol, hogy “jaj zárjuk már le ezt a témát...” szerintetek mi baja lehet? Próbáltam vele beszélni szépen is és mindenhogy, de nem hajlandó elmondani.
2021. jan. 26. 10:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Semmi baj, van akinek ez tetszik.😄
2021. jan. 26. 12:56
 22/29 anonim ***** válasza:
8%

Nagyvarosban a ferfiak a szilikont reszesitik elonyben. Itt ez a trend.

Csereld le az egyertelmuen videki elmaradott pasidat is.

Biztos gyonyoru a melled.

N/40

2021. jan. 26. 13:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A melled kérdésétől függetlenül: szerinted milyen jövője van egy olyan kapcsolatnak, ahol a felek nem tudják megbeszélni a problémáikat? Így reagál a barátod, ha valami baja van. Így akarod leélni az életedet?
2021. jan. 26. 13:28
 24/29 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem. Tudom mert én is azt “vallom”, hogy mindent meg kell beszélni, de ha egyszerűen nem hajlandó kinyitni a száját akkor bármennyire is próbálkozok vele, hogy beszéljük meg, így nem lehet.
2021. jan. 26. 13:31
 25/29 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg nem tetszik neki. A férfiaknak áltlában nem jön be a szilikonmell. Olyan egzotikum, menő ha fogtál már műmellet, de azért otthonra nem kéne.

Próbáljátok meg megbeszélni, de szerintem ez egy halott kapcsolat ha nem vonzódik hozzád.

2021. jan. 26. 14:03
 26/29 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem csak kibújt a szög a zsákból: a külsődért van veled. Máskülönben nem azon rugózna mekkora a melled.
2021. jan. 26. 19:12
 27/29 anonim ***** válasza:
91%

Engem speciel az zavarna, hogy 0 az önértékelésed és azt hiszed, hogy a műtétekkel ez javulni fog... ezért akarsz még egyet. Majd utána jön a következő...

Egy kicsi A-s kosaras mell is tökéletes és azzal is gyönyörű egy nő, főleg ha el is fogadja ne adj isten szereti is önmagát.

2021. jan. 27. 12:53
 28/29 anonim ***** válasza:
48%
Párod talán azt érezheti (feltételezés csak), de talán ez is lehet: "én elfogadtam így, mégis, olyan férfiak kedvéért változtatta meg önmagát, akik a múltban elutasították kis melle miatt, engem meg nem zavart, sőt, esetleg pont ez jött be"
2021. jan. 27. 13:00
 29/29 anonim ***** válasza:
91%
Olyan mintha azok uralkodnának életeden továbbra is, akik már rég nem részei életednek. Azért, hogy a múltbeli exeidnek megfelelj, bemesélted hogy "jajj tulajdonképpen ez engem is zavar", majd változtattál magadon. A múltbeli exek miatt.
2021. jan. 27. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!