Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromat miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat miért zavarja ennyire, hogy mellnagyobbításom volt? Rendben van a viselkedése? Miért nem ad választ rá?

Figyelt kérdés
Nagyjából 1 éve műtöttek meg, mert elég kicsi mellem volt és az előző kapcsolataimban ez elég sok vitát keltett. A párommal 8 hónapja jöttünk össze, ő már így ismert meg. Viszont azt vettem észre, hogy egyszerűen nem hajlandó és nem is bír rám nézni, ha mondjuk nincs rajtam ruha. Pláne azóta mióta feljött az a téma, hogy szeretnék még egy műtétet. A haverjai előtt mégis annyira “felvág” ezzel a dologgal. Amikor rákérdezek csak annyit válaszol, hogy “jaj zárjuk már le ezt a témát...” szerintetek mi baja lehet? Próbáltam vele beszélni szépen is és mindenhogy, de nem hajlandó elmondani.
2021. jan. 26. 10:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

Vagy téged szeret, a műmelledet meg nem és nem akar megbántani.

Azt írod keresel olyat, aki elfogad, ahogy vagy. Eddig sem tetted, inkább csináltattál műcickókat, mert a bolond exeid a nagy csöcsre gerjedtek.

2021. jan. 26. 10:59
 12/29 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg ő elfogadott így. Hallottam már olyat, akit a plasztikázott, nagyobbított mell taszít.

Miért az előző kapcsolataidnak akartál megfelelni, akik nem a nőt, hanem a "nagyobb melleket" látták volna szívesen?

Előtte meg kellett volna konzultálni, nem tudom mi történt, válaszok elolvasására most nincs időm, lehet valamelyik kommentben írtad.

2021. jan. 26. 11:05
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ha nem tudna rola, akkor jo esellyel eszre sem venne. Igy viszont, hogy tud rola, bosszantja. Ezt viszont nem fogjatok tudni feloldani, mert te ragaszkodsz a mostani allapotodhoz, o meg valahol atverve erzi magat, mert o azt hitte termeszetes. Engedjetek el egymast, egyikotoknek sem tesz jot.
2021. jan. 26. 11:07
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen, mert nekem sem tetszett. Viszont úgy gondolom, hogy tudta mikor összejött velem. Akkor vagy fogadjon el, vagy legyen őszinte és mondja meg. Vagyunk annyira felnőttek, hogy értelmes ember módjára megtudnánk beszélni.
2021. jan. 26. 11:08
 15/29 A kérdező kommentje:
De mikor összejöttünk is tudta, látta, hogy fájt, érzékeny volt, mégsem bosszantotta. Valószínű, hogy ez lesz, mert így egyikünknek sem lesz jó.
2021. jan. 26. 11:12
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

Én is hasonló szituacioban voltam. Tetszett, h azt mondhattam a barátoknak ismerősöknek es mindenkinek, hogy nekem milyen jó nőm van, hogy plasztikázott. Ez a legtobb ferfinak tetszik, mert persze sokkal jobb azt mondani, hogy szep formas a melle, mint h semmi nincs neki. Viszont egy ido utan rajottem, h ez csak altatas es nekem nem jon be, nem termeszetes sem a fogasa sem semmi rajta. Lehet szebb, de nem igazi. Ezt tudat alatt tudjuk es ezek utan nem ugy viszonyulunk hozza. Egy alkalmas partnelnel pl oke, mert egy alkalom, de tartos kapcsolatban ez nem mindenkinel jo pont.

En ezt mondom 21 eves srac fejjel.

2021. jan. 26. 11:20
 17/29 anonim ***** válasza:
66%
Neked mennyire tetszene ha müanyagdarabbal erösen nagyobbitott fütyköst nyomogatna beléd ide-oda?
2021. jan. 26. 11:23
 18/29 anonim ***** válasza:
36%
Párterápián kiderülhetnek érzései, problémái ezzel kapcsolatban.
2021. jan. 26. 11:57
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

18: Azért ha egy 8 hónapos kapcsolat odajut, hogy párterápiára kellene menni, mert képtelen a két fél egymással kommunikálni, akkor az szerintem nem normális, nem illenek össze.

Kérdező: nem tudhatjuk, mi baja van a párodnak. Ő nem akar kommunikálni erről, innentől kezdve ez elég sakk-matt. A helyedben utoljára leülnék vele beszélni nyugodt hangnemben, teljesen őszintén, hogy ez téged mennyire zavar, de nem tudsz mit kezdeni, ha nem kommunikál veled. Viszont, ha nem beszélitek meg, akkor nem érzed, hogy ez a kapcsolat sokáig életképes maradhatna. Frusztrációt kelt benned, értetlenséget, és ez meg fog mérgezni a mindennapokban, nem tudsz "nem törődni" vele. Aztán vagy végre kinyitja a száját, vagy befejezitek, és kereshettek olyat, akivel elfogadjátok, és szeretitek egymást.

2021. jan. 26. 12:35
 20/29 anonim ***** válasza:
7%
Frusztrált lúzernek tűnik aki tudja hogy értéktelen és ezt zacskók magábaműttetésével kompenzálja. Marha szép látvány lehet póló nélkül. Az ilyen elhasznált műanyagtermékeket gyakran kidobják a kukába.
2021. jan. 26. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!