Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?
Elég sok nő vágja rá csípőből hogy ő kvázi azonnal kivágná, meg "úgyis talál másikat".
Nekem ezek a reakciók furcsák abban az esetben főleg ha egy komoly kapcsolatról van szó. Nekem ilyenkor az fordul meg a fejemben hogy akik pusztán az ötlet feldobasa után azonnal offolnák a párjukat azok valójában mennyire kötődtek hozzá annak előtte? Ha ez ilyen ésszerű azonnali válasz? Mert itt még semmi másról sem volt szó mint egy ajándék amit vagy elfogad vagy nem. Mi van ha ne adj isten megtalálja a laptop előzményei között hogy ilyen nőket nézegetett akkor is szakít egyből? Mert néhány komment ből akkora önérzetes ség árad hogy simán kinézem belőle hogy ebben az esetben is megtenné.
Vagy ha pl azt mondaná hogy duci vagyok kicsit és így is nagyon szeret de még sokkal szexibb lennék ha elkedenék edzeni és oda figyelni magamra viszont nem kötelező de neki nagyon tetszene.
Hát ez sem lenne a világ vége.
Persze értem én hogy az egyik egy műtét a másik meg életmód váltás. De ebben az összehasinlításban mindkettő az esztétikumrol szól és ilyen alapon akkor bárki vérig sértődhetne mindenen.
"Ha neki kisebb van, te meg imádod a nagyot és csak azt,"
Első sorban öt imádom nem a mellét. Nincs erről szó hogy akkor "csak azt". Ez maga az önérzetesség amikor valaki ezt látja bele és azonnal vérig sértődik szerintem.
"Amúgy tényleg nagyon sokan rávágják itt, hogy azonnal elválnának/szakítanának. A valóságban azért ez nem feltétlenül ennyire sima ügy."
Nekem is ez a tapasztalatom így 3 hosszú kapcsolat után hogy a valóságban azért ez nem így megy és nem ilyen egyszerű főleg ha egy szeretet kapcsolatról van szó. Hiszen szinte mindent jóvá lehet tenni, mindent meg lehet bocsátani a másiknak (férfi részről is).
Én azt szoktam látni hogy nagyon sok afféle "kibic" spion nő van (férfiből is akad) akik kívülről baromi jól meg tudják mondani a másiknak mit kéne tennie minden féle helyzetben ha ők abban nincsenek benne. És saját magukkal szemben is hatalmas dolgokat tudnak állítani hogy "ő vele aztán nem lehet, mert ő majd akkor így még úgy meg amúgy és mindenki kapja be" amikor meg benne van egy kapcsolatban akkor meg persze hajlandó leulni és megbeszélni. Szerintem aki ettől azonnal felállna az asztaltól annak előtte sem volt fontos a másik. Bár ez csak az én szubjektív megérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!