Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. Mit szólnátok hozzá? Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont.
2023. júl. 24. 22:50
 71/108 A kérdező kommentje:

"Nálam benne van pakliban genetikailag az emlőrák esélye, szóval nem szórakoznék ezzel senki kedvéért."

Ilyen nincsen. A kövérség és a túlsúly növeli a mellrák kockázatát elsősorban a már általad említett genetikai hajlamon kívül. Ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét hogy valakinek implantátuma van és az mellett lesz emlőrákja. Az mellimplantátummal rendelkező nőknél alacsonyabb a mellrák kockázata. Ez az alacsonyabb kockázat viszont azoknak a nőknek a tulajdonságainak köszönhető, akiknek mellimplantátuma van. Például ezek a nők általában vékonyak, ami alapból csökkenti a mellrák kockázatát.

2023. júl. 25. 15:16
 72/108 A kérdező kommentje:

"Nálam benne van pakliban genetikailag az emlőrák esélye, szóval nem szórakoznék ezzel senki kedvéért."

Még annyit ehhez: Természetesen abban igazad van hogy tartasz tőle hogy ha ne adj isten kialakul ez a betegség akkor ne bonyolítsa a dolgot az implantátum és az esetleges eltávolítás, de magának a betegségnek a kialakulását nem befolyásolja hiszen a melledben lévő bizonyos sejtek mutációra való hajlama miatt alakul ki a betegség az implantátumtól függetlenül. Bár itt megjegyzem hogy akár nem is teljesen hülyeség az implantátum hiszen a kockázatot sok esetben pont azzal csökkentik kb nullára hogy eltávolítják a mellnek azon szöveteit amelyekből a daganatos betegség kiindulhat és az implantátummal pedig gondsokodnak róla hogy ne látszódjon a mellszövet hiánya.

2023. júl. 25. 15:21
 73/108 A kérdező kommentje:
Tehát ez mint rákmegelőző műtét alkalmazható.
2023. júl. 25. 15:22
 74/108 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mert szembe állítottam a két esetet ahol pasinak fordított helyzetben furcsa módon nincsen bele szólása a dologba? És akkor is az menjen a francba?"

Mindenki a saját testéről dönt. Ha nem tetszik, amit csinál a saját testével, el lehet hagyni. Vagy rakatsz be magadnak szilikont, hogy tudj mit nézegetni.

2023. júl. 25. 20:10
 75/108 A kérdező kommentje:

"Mindenki a saját testéről dönt. Ha nem tetszik, amit csinál a saját testével, el lehet hagyni. Vagy rakatsz be magadnak szilikont, hogy tudj mit nézegetni."

Persze logikus és én amúgy maximálisan egyet is értek vele, csak számomra az visszás ebben a dologban hogy egyik esetben az az érv hogy:

"így ismert meg, akkor így fogadjon el"

kivéve:

"ha én akarok valamin változtatni, akkor azt is ő fogadja el."

Tehát itt már nem számít a megismerés kori állapot szentsége. Ha egyik esetben ezzel érvelünk akkor a másik esetben is számítson ha az egyik fél éppen ellene van egy változtatásnak a párja külsejét illetően. Máskülönben ez csak egy amolyan szuperpozició amit az egyik fél felvesz és mindig igaza lesz.

Akkor már sokkal logikusabb és észszerűbb az

2023. júl. 25. 20:23
 76/108 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez egy szuperpozíció, jól látod, mert a teste mindenkinek a sajátja. Ez mindent felülír.

Neki joga van változtatni vagy nem, neked jogod van elfogadni vagy nem. Pofonegyszerű.

2023. júl. 25. 20:26
 77/108 A kérdező kommentje:
Persze. Csak ebből az egyenletből az jön ki hogy soha nem számít hogy a másik mit akar vagy éppen nem akar. Viszont szerintem meg számít. Nekem számítana hogy például ő mit gondol arról hogy én mit változtassak vagy éppen ne változtassak magamon. Nyilván azt én sem turném el hogy követelőzzön de nem az lenne az első reakcióm hogy megsértődöm és számítok vele. Akárhogyan is ez inkább nőkre jellemző mint férfiakra.
2023. júl. 25. 20:50
 78/108 A kérdező kommentje:
*szakítok vele
2023. júl. 25. 20:51
 79/108 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, látom te addig osztasz szorzol míg a hátrányt egyenesen előnyként fogod beállítani, ezt a bizonyos munkakörökben előnyödre válik tudod, de nem értem miert akarod erőszakosan ráerőltetni a véleményedet másokra? Mindig is lesznek olyanok akikben viszolygást fog kiváltani ez a dolog, és a makacsságod sem javít ezen. Millió nő örülne a felajánlásodnak, szóval ha egy réteg nem menne bele az még szerintem nem a világvége. Én is egy pontig szeretek érvelni, de amikor értelmetlen akkor hagyom, mert nem az én feladatom megváltoztatni mások véleményét.
2023. júl. 25. 21:39
 80/108 A kérdező kommentje:

"Figyelj, látom te addig osztasz szorzol míg a hátrányt egyenesen előnyként fogod beállítani, ezt a bizonyos munkakörökben előnyödre válik tudod, de nem értem miert akarod erőszakosan ráerőltetni a véleményedet másokra? "

Már ne haragudj, de mi abban az erőszakos hogy te írsz én meg válaszolok? Ennyi erővel akkor te meg a te véleményed akarod rám erőszakolni bakker.

"Mindig is lesznek olyanok akikben viszolygást fog kiváltani ez a dolog, és a makacsságod sem javít ezen."

??? Ugyan az mint az előbb.

"Millió nő örülne a felajánlásodnak, szóval ha egy réteg nem menne bele az még szerintem nem a világvége."

Ki mondta hogy a világvége? Vagy miért kéne hogy mindenki bele menjen?

" Én is egy pontig szeretek érvelni, de amikor értelmetlen akkor hagyom, mert nem az én feladatom megváltoztatni mások véleményét."

De hát nem is kell megváltoztatnod mások véleményét. Nekem sem a tiédet. Az elején sem gondoltam hogy meg tudnám, nem volt ilyen szándék, pusztán kíváncsi voltam a véleményekre. Addig érvelsz ameddig akarsz, ha te meguntad ez ugyan ne az én hibám legyen mert mertem neked még válaszolni ne told ezt rám. Ha unod akkor szép csendben keresel egy másik kérdést és ennyi. El van intézve. Nem kell jót állnod magadért.

2023. júl. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!