Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. Mit szólnátok hozzá? Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont.
2023. júl. 24. 22:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 A kérdező kommentje:

"27 Nem önérzetesség, te akarod ezt belemagyarázni, most is félreértetted. Nem csak a mellét szereti, hanem őt szereti, de mellben, ami amúgy a mindennapok része a szex miatt, a nagyot imádja. Ez így még akkor is nem illetek össze helyzet, ha megcsináltatja végül, mert ő amúgy nem olyan. De persze érdekből együtt maradhat veled."

De pedig az. És azért is hülyeség mert ha valakivel mit tudom én 5 évig együtt voltam akkor nyilván nem azt jelenti hogy egész végig nem tetszett nekem..

2023. júl. 25. 11:14
 32/108 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, mi más választásom lenne a szakításon kívül?

Tudom, mit szeretne, én pedig nem szeretném, hol a közös nevező?

Ki legyen boldogtalan ezután, én vagy ő?

Na erre mit felelsz?

2023. júl. 25. 11:17
 33/108 A kérdező kommentje:

Az egy érvényes válasz hogy annyira sértőnek gondolja valaki hogy akkor "viszlát"

Mert ONNANTÓL KEZDVE neki akkora csorba esett az önértekélesen egy ilyen ötlet hallatán hogy azzal az adott férfival már nem lesz meg az önbizalma és neki ez a kapcsolat ez így már nem jó nem okoz boldogságot.

De azt bele magyarázni hogy annak a pasinak soha nem is volt jó és nem is élvezte vele a szexet és nem szerette nem tetszett neki az egyszerűen józan paraszti ésszel felfoghatoan is túlzás.

2023. júl. 25. 11:18
 34/108 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy érzed, nem gátollak meg a véleményedben, jogod van hozzá. De ez alapján még jobban sajnálom szegény barátnődet. Ez hogy így az önérzetességet erőlteted ebben, pont így erőltetsz más dolgokat is. De mindegy, változni nem fogsz, remélem néhányan felismerik a fajtádat.
2023. júl. 25. 11:19
 35/108 anonim ***** válasza:
56%
A barátnőd amúgy mit szól hozzá? Megkérdezted már tőle? 😀
2023. júl. 25. 11:20
 36/108 A kérdező kommentje:

"Kérdező, mi más választásom lenne a szakításon kívül?

Tudom, mit szeretne, én pedig nem szeretném, hol a közös nevező?

Ki legyen boldogtalan ezután, én vagy ő?

Na erre mit felelsz?"

Ezzel semmi "gond" nincsen. Nyilván nem jó dolog mint az előbb írtam de ha ezentúl neki már nem megy az érthető bizonyos mértékben. Ami engem zavart az a fajta duma amit itt páran mondtak hogy "soha nem is szeretett, most sem szeret, nem tetszetten neki egész eddig.. Szeritnem ez logikátlan

2023. júl. 25. 11:21
 37/108 anonim ***** válasza:
100%

De most döntsd már el, fontos a mellméret, vagy sem?

Szereted őt úgy, ahogy van, vagy sem?????

2023. júl. 25. 11:22
 38/108 A kérdező kommentje:

"Ez hogy így az önérzetességet erőlteted ebben, pont így erőltetsz más dolgokat is. De mindegy, változni nem fogsz, remélem néhányan felismerik a fajtádat."

Mi lenne ha konkrétan arra válaszolnál amiket írtam? :)

Mert ez így csak személyeskedés.

2023. júl. 25. 11:23
 39/108 A kérdező kommentje:

"De mindegy, változni nem fogsz, remélem néhányan felismerik a fajtádat."

Azért azt a nőt is jó felismerni időben aki a férfiakat "fajtákba" sorolja. :)

2023. júl. 25. 11:25
 40/108 A kérdező kommentje:

"De most döntsd már el, fontos a mellméret, vagy sem?

Szereted őt úgy, ahogy van, vagy sem?????"

Válaszoltam már. Ha abból nem sikerült kiolvasni a véleményem az iménti kérdésedre akkor felesleges tovább érvelnem hiszen te nem vitatkozni akarsz hanem te csak a magadét akarod jól megmondani. Tehát felesleges tovább koptatnom a biteket.

2023. júl. 25. 11:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!