Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. Mit szólnátok hozzá? Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont.
2023. júl. 24. 22:50
 61/108 anonim ***** válasza:
85%

"Ettől még hogy nem ez volt neki a választásnál az elsődleges szempont még érdekelhetik a nagyobb mellek"

Épp ezt írtam, hogy érdekelhetik a nagyobb mellek, elfogadom, hogy ez a preferencia, de ha ez az ismerkedésünknél nem volt szempont, akkor a nagyobb mellekre újabb társkeresés útján lesz lehetőségre rátalálni, mert én nem akarok se hegeket a testemen, se idegen anyagot a melleimben, aminek a gondolatától is viszolygok.

2023. júl. 25. 13:05
 62/108 A kérdező kommentje:

"Hát kérdező, az 56 és 57 kommented alapján, szerintem érted nemhogy ne műttesse meg magát senki, de még az idejét se áldozza rád. Azért az átlag férfiak nálad sokkal értelmesebbek és normálisabb felfogásuk van."

Azért mert szembe állítottam a két esetet ahol pasinak fordított helyzetben furcsa módon nincsen bele szólása a dologba? És akkor is az menjen a francba?

2023. júl. 25. 13:09
 63/108 anonim ***** válasza:
Amikor szoptattam nagyon fájt abban az időben a hátam. Nem kényelmes viselni, mindha ratennel te is a golyóidra kilós súlyokat. Nem tudom mennyi kedved lenne viselni a párod kedvéért mert ugye szereted, és a szeretetbe ez is belefér a kölcsönös áldozat hozás vica versa.
 64/108 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ha a nagyobb mell a vonzó számára, keressen egy nagymellű csajt. Én nem állnék az útjába, és harag se lenne ebből.

Miért jó az, ha valaki elnyomja a vágyait? Ha számomra nem felelne meg a szerszám mérete (mert pl. már szültem, és sajnos nálam nem mindegy), akkor elköszönnék a másiktól, hadd találjon ő is olyat, akivel kompatibilis.

65/108 A kérdező kommentje:

"Ez meg nettó hazugság, mert épp azt hozták ki belőle hogy kár volt az exeiért elrontania magát, mikor a jelenleginek az eredeti önmaga lett volna a nyerő." Nem olvastam még el az egészet csak az elejét ahol ezt írták:

"

Igen, igazából itt az a gond, hogy veled van, de igazából nem fogad el téged úgy, ahogy van. Csak a látszat..."

"

2-esnek igaza van.

Amúgy akkor minek van veled? Van éppen elég természetes mellű nő."

2023. júl. 25. 13:11
 66/108 anonim ***** válasza:
77%
Nálam benne van pakliban genetikailag az emlőrák esélye, szóval nem szórakoznék ezzel senki kedvéért.
2023. júl. 25. 13:11
 67/108 anonim ***** válasza:
69%

"Persze ott is a pasit hozták ki hibásnak (mert nem fogadja el úgy ahogy van)"

"Emiatt olyan mintha az alap tézis az lenne hogy minden esetben a nőnek van igaza, ha a pasinak valami nem tetszik akkor természetesen ő az aki menjen a francba."

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de nekem úgy tűnik, hogy egyik esetnél sem sikerült a lényeget látnod:

Te se nagyobb mellekkel ismerted meg a párodat, és a linkelt kérdésben szereplő nő jelenlegi párja sem természetes mellekkel ismerte meg a nőt.

Ismerkedéskor szíve joga mindenkinek ahhoz, hogy meglegyenek a saját szempontjai, elképzelései arról, hogy mi az, ami számára fontos, és mi az, ami nem annyira lényeges.

Az viszont se nem szeretetteljes, se nem észszerű viselkedés, hogy látszólag elfogadod úgy a másikat úgy, ahogy van, aztán amikor már - akár hónapok, akár évek óta - kapcsolatban vagytok, érzelmileg kötődik hozzád, előállsz azzal, hogy műttesse meg a mellét mert neked jobban bejönnek a nagyobb mellek, vagy - a másik esetben - nekiállsz azzal cseszegetni, hogy miért műtette meg.

2023. júl. 25. 13:29
 68/108 anonim ***** válasza:
52%

"Persze ott is a pasit hozták ki hibásnak (mert nem fogadja el úgy ahogy van)

Pedig akkor abban az esetben a férfi mondhatná azt hogy "ő nem erre a vonatra vett jegyet" de ugye ott is kuss a neve."

De igen, erre a vonatra vett jegyet, mert a nő már azelőtt műttette meg a melleit, mielőtt megismerkedtek volna (az előző kapcsolatában, miután az akkori párja kicsinyelte őket, mint te a jelenlegi párodét).

Leírnád, hogy ebben a kérdésben szerinted mégis mi annak a nőnek a lehetősége, mozgástere? Vetesse ki az implantátumokat a melleiből, hogy megfeleljen a jelenlegi párja elvárásainak (természetes mellek), aztán majd ha egyszer egy harmadik férfinak netalán megint a nagyobb mellek jönnek be, rakasson be újakat?

Nem érzed az egésznek az abszurditását, amikor zavar, hogy azt a férfit tartják hibásnak, aki nem tudja azokkal a mellekkel elfogadni a nőt, amikkel megismerte?

"Persze ott is a pasit hozták ki hibásnak (mert nem fogadja el úgy ahogy van)

Megköszönném, ha leírnád, hogy az ő történetükben te kit tartasz hibásnak.

2023. júl. 25. 13:37
 69/108 A kérdező kommentje:

"De igen, erre a vonatra vett jegyet, mert a nő már azelőtt műttette meg a melleit, mielőtt megismerkedtek volna (az előző kapcsolatában, miután az akkori párja kicsinyelte őket, mint te a jelenlegi párodét)."

:D Álljunk meg egy szóra. Én nem így értettem hogy a dilemma a műtött, nem műtött. Hanem hogy még nagyobbat szeretne, tehát tovább szeretne változtatni magán ahhoz képest mint ahogyan megismerte.

2023. júl. 25. 15:06
 70/108 A kérdező kommentje:
Hiszen ezt írta: "Pláne azóta mióta feljött az a téma, hogy szeretnék még egy műtétet."
2023. júl. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!