Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. Mit szólnátok hozzá? Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont.
2023. júl. 24. 22:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
95%
Megmondanám neki hogy szerintem meg lapos a segge és előbb abba tegyünk fenékimplantátumot, mert így hogy néz ki, azért a férfifenék is formásan az igazi.
2023. júl. 24. 23:37
 12/108 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, akibe szerelmes vagyok, abba tetőtől talpig az vagyok. Nem érdekelnek a bőrhibái vagy egy kis úszógumi.

Sajnos azt tapasztaltam, hogy a férfiak többsége iszonyat felszínes...

Szóval aki azt kéri tőlem, hogy rakassak be egy idegen anyagot a testembe pusztán azért, hogy látványra elégedett legyen velem, az soha nem fogadott el igazán. És tudom miről beszélek, van némi tapasztalat a hátam mögött!

2023. júl. 24. 23:39
 13/108 anonim ***** válasza:
100%
11es, ez k.rvajó!! 😀😂
2023. júl. 24. 23:40
 14/108 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére a férjem nem kérne ilyet soha, pedig nincs nagy mellem, de neki így tetszik.

Ha egy random férjet képzelek el, hogy ezt ajánlja fel, én is hasonlót mondanék, mint a 11-es,csak a férfiasságával kapcsolatban. A saját testéről mindenkinek magának kell döntenie. Nekem nincs bajom a mellemmel, és semmit nem tenne hozzá értékben sem az én, sem a férjem életéhez, ha nagyobb lenne.

2023. júl. 25. 00:17
 15/108 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék. Azonnal. Vagy válnék, ha már összeházasodtunk. Akkor is, ha van gyerek.
2023. júl. 25. 00:36
 16/108 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire orulnek! A mostani szilikon nem eleg nagy.
2023. júl. 25. 04:09
 17/108 anonim ***** válasza:
82%
Nemrég meghalt egy külföldi 30 éves anyuka szépeszeti műtét közben. Komplikációk sajnos adódhatnak mindig, annyit nem ér az egész, arról nem beszélve, hogy nem tud elfogadni a másik akkor hagynam az egeszet.
2023. júl. 25. 06:38
 18/108 anonim ***** válasza:
En orulnek neki.
2023. júl. 25. 08:34
 19/108 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a melleimet úgy, ahogy vannak, plusz annak a puszta gondolatától is rosszul vagyok, hogy idegen anyag legyen bennük.

Én egy ilyen "felajánlás" után szakítanék, és annyit mondanék neki, hogy elfogadom, hogy ő másmilyen melleket szeretne, én viszont nem, így inkább a saját külsejére és társkeresős előfizetésekre költse a pénzét, én meg szerintem találok olyan férfit, akinek tetszem úgy, ahogy vagyok.

Szerintem egy ilyennek csak olyan nő tud örülni, aki eleve saját maga szeretne ilyen műtétet bármilyen okból.

A többinek meg kb. olyan lehet érzelmileg, mintha egy férfinak dobná fel a felesége / élettársa / barátnője, hogy fizet neki egy pénisz nagyobbító műtétet szülinapi ajándékként.

2023. júl. 25. 09:59
 20/108 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem esne jól, mivel elmondtam már neki többször, hogy kényelmetlenül nagyok a melleim. Meg hát neki is látnia kell, hogy csak a nagyimelltartókba férek bele. Ha ezek után mellnagyobbításra akarna küldeni, biztos lennék benne, hogy egyáltalán nem figyel rám és nem is tetszem neki.

Mellkisebbítésnek viszont kifejezetten örülnék. Mivel mondtam neki, hogy túl nagynak érzem a melleimet.

2023. júl. 25. 10:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!