Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. Mit szólnátok hozzá? Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont.
2023. júl. 24. 22:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 A kérdező kommentje:

"Barátnődtől szülinapodra pénisznagyobbitó műtétet kapnál. Örülnél neki?

Ami azt is jelenti virágnyelven, hogy úgy kevés vagy neki ahogy most vagy.

Műtétet kapsz ami fájdalmas és rizikós.

Hol éri meg ez valakinek? Maximum valamilyen komplexusos nőnek aki azt hiszi a nagy melltől lesz igazán szexi. A mai világban ahol totál felszínen mozognak a kapcsolatok? Mégis milyen szeretet az ahol nincs meg a másikkal való együttérzési képesség?

Amúgy tapasztalataim szerint akkor szoktak elkezdeni a férfiak hibákat keresni a nőkben amikor elkezdik unni."

Ez is mint sok más válasz itt, de facto abból a hibás tézisből indul ki, miszerint ennek szóba kerülése az automatikusan "hiba keresés a nőben" és így már nincs is és nem is lehet meg a szeretet és nincs együtt érzés a másikkal. Szerintem ezzel messzire megy aki így gondolja. Persze én nem akarlak meggyőzni ennek ellenkezőjéről csak a kérdéseid miatt válaszoltam. De az alap kérdés az volt te hogyan reagálnál mit gondolnál ahogyan az előző válaszoló szépen le is írta, úgyhogy nekem azzal nincs is dolgom. Javaslom te is tedd ezt, mert valójában erről szól a kérdés.

2023. júl. 26. 08:42
 102/108 anonim ***** válasza:
68%

Nem érti, hiszen nincs benne empátia.

De szerencsére kiderült, hogy barátnője sincs, akit ezzel a sz.rsággal nyomasszon :")

2023. júl. 26. 08:44
 103/108 A kérdező kommentje:

"Barátnődtől szülinapodra pénisznagyobbitó műtétet kapnál. Örülnél neki?"

Ilyen még nem volt, mert eddig nem volt panasz inkább túl nagy is volt néhány esetben, de ha mégis szóba kerülne mert létezne ilyen eljárás, nem dőlnék a kardomban azért mert az asszonynak nagyobb kell :)

Szerintem bele mennék, ha ez örömtelibbé tenné a szexuális életét

2023. júl. 26. 08:44
 104/108 anonim ***** válasza:
68%
De ha nincs most nőd, így ebből adódóan még messze nincs is senkid, akinek a kérdést feltehetnéd, minek kérdezted ezt meg a gyk népétől?
2023. júl. 26. 08:47
 105/108 A kérdező kommentje:

"Nem érti, hiszen nincs benne empátia."

Ezt mond el bővebben mert enélkül megint csak az egyszeri kommentelő primitívségével válaszolsz. Persze ügyes vagy mert ha simán csak ezt leírod azzal nem lehet vitatkozni hiszen nincsben benne semmi "mert...". Csak te megmondtad és kész. :D

2023. júl. 26. 08:49
 106/108 A kérdező kommentje:

"De ha nincs most nőd, így ebből adódóan még messze nincs is senkid, akinek a kérdést feltehetnéd, minek kérdezted ezt meg a gyk népétől?"

Mert megtehetem. Mert kíváncsi voltam. És érdekeltek az emberek véleményei amit meg is kaptam. Nem tudom milyen vilagmegváltó magyarázatra vágysz? Mert rá értem. Nem tudok neked ennél kielégítőbb magyarázatot adni. De mond meg te. Te mire tippelsz? És akkor most nyugodtan szabadjára engedhetet a fantáziádat.

2023. júl. 26. 08:53
 107/108 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz, akkor az szuper.

Mármint, hogy tényleg kilátásban sincs barátnő. A felfogásod, reakcióid, arrogáns megnyilvánulásaid alapján normális lány szerintem nem fog veled szóba állni. :")

2023. júl. 26. 08:57
 108/108 A kérdező kommentje:

"Ha ez igaz, akkor az szuper.

Mármint, hogy tényleg kilátásban sincs barátnő. A felfogásod, reakcióid, arrogáns megnyilvánulásaid alapján normális lány szerintem nem fog veled szóba állni. :")"

Velem pedig csak a normális lányok állnak szóba.

Mond el mikor voltam arrogáns? Mik voltak azok a válaszok amikre esetleg arrogánsan válaszoltam? Biztosan volt ilyen de írd már le neked konkrétan mi fájt nagyon? Csak mert akkor szeretném magamat tisztábban látni mi az ami olyan bestiális hogy változtathassak rajta. Es arra meg még jobban kíváncsi vagyok hogy vajon azokat mire válaszoltam? Mert élek a gyanúperrel azokban is volt némi rosszindulat és arrogancia. De neked nem azzal van a bajod ha valaki arrogáns, nem az arroganciával van a bajod hiszen sok esetben magadat sem vagy képes fékezni, neked csak azzal van ha én vagyok az mert az már szemétség ugye? :D

2023. júl. 26. 09:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!