Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a nagy mellűeket nézi meg, de nem akarja kifizetni nekem a mellnagyobbítást?
Úgy érzem jogos a kérésem a mellnagyobbítást illetően. Jelenleg 75C-D körüli a méretem, de feszesebbet szeretnék. Látom, hogy a barátom a nagyobb mellűeket nézi meg a srandon nyaraláson meg mindenhol. Havonta több százezret költ a hobbijaira, nem lenne anyagi akadálya.
Mi a véleményetek erről?
24N (párom is 24F)
Vagy ezt látod bele a komplexusod miatt, hogy "őket nézi állandóan" - az agy csodálatos dolgokra képes, ha komplexusról vagy paranoiáról van szó.
A mentalitásod is elég érdekes, kicsit a "beosztanám helyette a pénzét" hozzáállás elég problémás. Főleg, ha neki más a véleménye a témában.
Ritkán mondok ilyet, de neked inkább egy olyan gazdag figurára lenne szükséged aki az összes pénzét rád költi, "mert csak". De nem egy olyan, mint amiben most élsz.
Ez akkor a legkirályabb, ha már kifizetted aztán egy hét múlva már más tapogatja. 😂
Én tél víz idején egy lyukas sálat nem adnék neked kérdező ezzel a hozzáállással.
ocska kamukerdes.
a 75 C-D az konkretan NAGY mell, egy ekkora mellu nondk sem jut eszebe, hogy ha a strandon a pasija mas noket bamul, akkor o rohan megmuttetni a mellet. nagyon ritka az a no, akinek termeszetesen C-D -nel nagyobb a melle es hozza nem kover.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!