Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a nagy mellűeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a nagy mellűeket nézi meg, de nem akarja kifizetni nekem a mellnagyobbítást?

Figyelt kérdés

Úgy érzem jogos a kérésem a mellnagyobbítást illetően. Jelenleg 75C-D körüli a méretem, de feszesebbet szeretnék. Látom, hogy a barátom a nagyobb mellűeket nézi meg a srandon nyaraláson meg mindenhol. Havonta több százezret költ a hobbijaira, nem lenne anyagi akadálya.

Mi a véleményetek erről?

24N (párom is 24F)

2021. ápr. 11. 17:17
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
175cm magas vagyok, korábban modellkedtem, így a testsúlyom nem lehetne neki zavaró.
2021. ápr. 11. 17:19
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olcsóbb neki lecserélni téged, mint állni a műtétedet. Amúgy a D kosaras mell már elég nagy, nem értem mekkora monstrumokat akarsz még magadra?
2021. ápr. 11. 17:20
 3/29 anonim ***** válasza:
88%

Vagy ezt látod bele a komplexusod miatt, hogy "őket nézi állandóan" - az agy csodálatos dolgokra képes, ha komplexusról vagy paranoiáról van szó.

A mentalitásod is elég érdekes, kicsit a "beosztanám helyette a pénzét" hozzáállás elég problémás. Főleg, ha neki más a véleménye a témában.

Ritkán mondok ilyet, de neked inkább egy olyan gazdag figurára lenne szükséged aki az összes pénzét rád költi, "mert csak". De nem egy olyan, mint amiben most élsz.

2021. ápr. 11. 17:21
 4/29 anonim ***** válasza:
78%

Ez akkor a legkirályabb, ha már kifizetted aztán egy hét múlva már más tapogatja. 😂

Én tél víz idején egy lyukas sálat nem adnék neked kérdező ezzel a hozzáállással.

2021. ápr. 11. 17:22
 5/29 anonim ***** válasza:
73%
Én is lecserélnélek!
2021. ápr. 11. 17:23
 6/29 anonim ***** válasza:
70%
hagyd ott és vegyél fel diákhitelt!
2021. ápr. 11. 17:23
 7/29 anonim ***** válasza:
80%
Miert nem csinaltatod meg magadnak aztan ha a baratodnak tetszik potol bele? :))
2021. ápr. 11. 17:24
 8/29 A kérdező kommentje:
Látom kezdődik a nőgyűlölet, de akkor az rendben van, hogy más nőket néz meg? Akiken már végre lett hajtva ez a beavatkozás
 9/29 anonim ***** válasza:
95%

ocska kamukerdes.

a 75 C-D az konkretan NAGY mell, egy ekkora mellu nondk sem jut eszebe, hogy ha a strandon a pasija mas noket bamul, akkor o rohan megmuttetni a mellet. nagyon ritka az a no, akinek termeszetesen C-D -nel nagyobb a melle es hozza nem kover.

10/29 anonim ***** válasza:
98%
Nekem a mesterséges mell, meg ilyen olyan beavatkozások eléggé irritálnának és rendesen megkérdőjeleződne bennem, hogy kivel is vagyok együtt.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!