Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a nagy mellűeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a nagy mellűeket nézi meg, de nem akarja kifizetni nekem a mellnagyobbítást?

Figyelt kérdés

Úgy érzem jogos a kérésem a mellnagyobbítást illetően. Jelenleg 75C-D körüli a méretem, de feszesebbet szeretnék. Látom, hogy a barátom a nagyobb mellűeket nézi meg a srandon nyaraláson meg mindenhol. Havonta több százezret költ a hobbijaira, nem lenne anyagi akadálya.

Mi a véleményetek erről?

24N (párom is 24F)

2021. ápr. 11. 17:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

#15 elárulod, miért vagy vele, ha a pasinak nem is tetszel, más nőket bámul, neked meg az önbecsülésed a béka s.gge alatt van? Szerinted ez milyen párkapcsolat? Vagy csak arról szól, hogy legombolod róla a lóvét?

Bocs, de most nőként egyet kell értsek a "nőgyűlölő" kommentekkel, mert tényleg bolond vagy. Nekem A-s melleim vannak és eszem ágába nem jutna nagyobbakat csináltatni, pláne nem a párom pénzén. És ha neki ez nem tetszene, nem járnék vele!

2021. ápr. 11. 17:37
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

9 +1

Ezt egy buta pasi írta.

2021. ápr. 11. 17:57
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem D kosaras mellem van és az elég nagy. Ezt egy pasi írta ki tényleg...eleve hogy hozzáteszi, hogy feszesebbet...mintha nem lenne tisztában női anatómiával, fogalmakkal.
2021. ápr. 11. 18:04
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg lenne csináltatva a melled, akkor nem nézne meg más nőt? Dehogynem, itt a jellemével van baj, nem a melleddel. Az én párom is volt, hogy az elején megnézett más nőt. Elmagyaráztam neki, hogy ez nekem megalázó. Ha nem vagyok ott, nézegessen nyugodtan, de ha együtt vagyunk, ezt hanyagolja. Én őszintén megmondom, amikor engem néz egy pasi, úgy, hogy ott a párja, én azt nem is tudom hova tenni.
2021. ápr. 11. 18:31
 25/29 anonim ***** válasza:
24. Hát így oké is, igazából volt párom aki arra panaszkodott, hogy nézzek máshova, mert folyton őt bámulom ><
2021. ápr. 11. 18:53
 26/29 anonim ***** válasza:
A D az elég nagy. Mit akarsz görögdinnyéket? :D Ha akarsz valamit fizesd ki, ne a pasidtól várd.
2021. ápr. 11. 21:16
 27/29 anonim ***** válasza:
45%

Fizesd ki magadnak :) ne mástól várd el, hogy egy ilyen összegű műtétet finanszírozzon úgy, hogy bármikor szakíthattok. Jogos elvárás akkor lenne ha a melled azért ereszkedett volna meg vagy feszített volna a feszességéből ha szültél neki gyereket és szóvá teszi a dolgot. De így nem.

Üdv: egy 95G-s (természetes), 65 kg-os anyuka :)

2021. ápr. 11. 22:05
 28/29 anonim ***** válasza:
85%
B@szd ki ezt a kretént és legyél olyan férfivel, aki oda van a melleidért. Szerintem ennél a kis pötsnél nem nehéz jobb pasit találni.
2021. ápr. 11. 22:08
 29/29 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 22. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!