Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a nagy mellűeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a nagy mellűeket nézi meg, de nem akarja kifizetni nekem a mellnagyobbítást?

Figyelt kérdés

Úgy érzem jogos a kérésem a mellnagyobbítást illetően. Jelenleg 75C-D körüli a méretem, de feszesebbet szeretnék. Látom, hogy a barátom a nagyobb mellűeket nézi meg a srandon nyaraláson meg mindenhol. Havonta több százezret költ a hobbijaira, nem lenne anyagi akadálya.

Mi a véleményetek erről?

24N (párom is 24F)

2021. ápr. 11. 17:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

A feszessége zavarja, a természetes nem áll úgy, mint a plasztika.

Nem kamu a kérdés, ilyen a genetikám, anyukám is ilyen alakkal rendelkezett fiatalon.

2021. ápr. 11. 17:26
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Jaj, már nőgyűlölet az ha nem támogatjuk hogy mesterségesen változtatgasd magad, instant repülnél, eléggé testképzavaros lehetsz..
2021. ápr. 11. 17:28
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
11. Szóvá is tette hogy így nem tetszik neki??
2021. ápr. 11. 17:29
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem a változtatások kapcsán mondtam a nőgyűlöletet, hanem a bámulás miatt. De ezek szerint én is szabadon bámulhatom feltűnően a jobb alakú férfiakat a strandon, ilyen világban élünk.
2021. ápr. 11. 17:29
 15/29 A kérdező kommentje:
11-es igen, kaptam már utalásokat, hogy milyen más a formája melltartó nélkül, miért nincs benne vastagabb szivacs stb
2021. ápr. 11. 17:31
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
14. Én nemértem az miért baj ha nézi, akik meg megcsalják a másikat az teljesen oké, meg visszafogadom, csak megcsalt? Ez milyen világ hogy nézni nem lehet, de a félrekeféléseket meg elnézik?
2021. ápr. 11. 17:31
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"de akkor az rendben van, hogy más nőket néz meg? Akiken már végre lett hajtva ez a beavatkozás"

Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy NEKED rendben van-e?

Én biztos előbb keresnék másik férfit, akinek tetszik a mellem (is), mintsem műtétet fontolgassak.

(Mondjuk én az ilyen műtétnek a puszta gondolatától is annyira viszolygok, meg attól a gondolattól is, hogy idegen anyag legyen a testemben, hogy akkor se csináltatnék ilyet, ha nekem fizetnének érte 20 millió forintot.)

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha te a C-D kosaras melleiddel nem vagy elégedett a testeddel, vagy az vagy, de ennek ellenére képes lennél egy férfi kedvéért átszabatni magad, akkor szerintem értelmesebben elköltött pénz lenne pszichológusra, terápiára fordítani, ami segítene abban, hogy több önbecsülésed és kevesebb megfelelési kényszered legyen.

És őszintén mondom, hogy ezt nem bántó szándékkal, hanem jó szándékból mondom. Az, hogy sugárzóan szép nő vagy-e, az nem a mellméreteden múlik, hanem azon, hogy mit hiszel magadról.

2021. ápr. 11. 17:36
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
hat szerintem ezt vagy bekepzeled magadnak, vagy a pasid egy eretlen gyoker es agyilag egy tini szintjen van. a termeszetes nagy mell logni fog, gravitacio, csak az nem log, ami szilikon. ha ez nem tetszik neki, keressen szilikonos mellu not, de megjobb, ha vesz maganak egy szexbabat.
 19/29 anonim ***** válasza:
88%

Válaszolok a kérdésre bár számomra sem teljesen meggyőző a valódisága.

Először is minek vagy olyan 24 éves kisfiúval aki ezt csinálja ? Mármint ahogy leírtad feltehetően jó nő vagy, kaphatnál sokkal normálisabbat is aki szintén "el tud költeni 24 évesen többszázezret"...

A másik dolog pedig, hogy komolyan egy ilyen senki miatt akarsz magadon változtatni ? Ráadásul itt nem arról van szó, hogy más ruháid lennének, vagy más színű lenne a hajad, hanem konkrétan kés alá kéne feküdni. Mindezt miért is ?

Amit pedig a korábbiakban leírtak, egy 75c-d kosár igenis nagyon szép és esztétikus, természetes, mell. A legtöbb férfi a két kezét összetenné ha modell alkatú barátnője lenne ekkora mellekkel.

Tisztában vagy vele, hogy később jó eséllyel a hátad így is fog fájni ekkora mellektől ?

20/29 anonim ***** válasza:
67%
Miért neki kellene fizetnie a te műtétedet ??? Miért nem te gyűjtesz rá vagy kérsz a saját szüleidtől ???????
2021. ápr. 11. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!