Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?
"állnevek mögé bújva"
Hm?
"a sok idiota akinek nincs magán élete"
Hm??
"Még hogy én vagyok agy halott."
Hm???
(Kérdező, te ne is próbáld megfejteni, ezeket miért emeltem ki, úgysem sikerülne.)
Palm te azt tényleg fantasztikus vagy!!
Te is így monitor mögé bújva meg trollkodsz te szerencsétlen!
Gondolom élőben ezt már nem mernéd így szemembe mondani te gyáva sz@r!
Nézd, fordítsuk komolyra: Te a monitorod mögé bújva próbálod a SAJÁT kapcsolatod problémáját megoldani, itt meg monitor mögé bújó emberek erről véleményt alkotnak. Ja hogy nem mindenki olyat, ami tetszik...?
A válasz elhangzott: beszéljétek meg, ha nem megy, akkor szakítsatok, ha meg sikerül megbeszélni, akkor ne.
Ha mindez zavar téged kérdező, akkor sajnos a GYK nem az a hely, ahová neked célszerű írni, vagy ahonnan tanácsot kell kérned.
Én javaslom neked az empátia gyakorlását, próbáld magad a barátnőd szemszögéből nézni és átgondolni, hogy a különböző szituációkban tanúsított viselkedésed elfogadhatónak tűnhet-e avagy nem.
Ha pedig zavar, hogy nem kért bocsánatot, miért békültél ki vele? Neked is van döntési lehetőséged, ha macsó akarsz légy macsó, dobd a csajt és ne innen kérj tanácsot.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:05
Ok!igazad van!
De én meg akkor had beszéljek olyan stílusba ahogy nekem kedvem!
Amilyen a fogadj isten olyan az adjon isten!
Erre most mit mondjak?
Egyébként mi lenne, ha dugnátok egy kiadósat?
az szokott segíteni...
Csodalkozom a korod alapjan, a kerdesen is, ahogy reagalsz itt a forumon is es ahogy kifejezed magad, na de a valasz:
Kezdjük ott, miröl szol a bocsanatkeres? Miert varod el, hogy bocsanatot kerjen? Es ha nem ker? Itt lehet akar vege is, es kesz. Bocsanatot nem kötelezö kerni, szerintem senkinek sem kell "lealacsonyodni"("pitizni") egy kapcsolatban, ha nem ugy erzi, hogy bocsanatot kell kerni. Eddig sem kellett volna (Neked), es neki sem kell csak azert, mert Te eddig igy csinaltad.... Erthetö? Szoval itt szerintem megbeszelni kene a dolgokat, ehhez meg felretenni a büszkeseget es akit bant, az kezdemenyezi a megbeszelest. Akar ugy is lehet megbeszelni, hogy bekesen lezarni a kapcsolatot.
A forumon kerdesfeltevöknek meg szamolni kell azzal a lehetöeggel, hogy nemcsak nala okosabbak irnak, ki tudja hany evesek es milyen szinten levök, nemcsak neked tetszö valaszt irnak, de a kerdesedre irnak valaszt, azaz keresedre foglalkoznak a Te problemaddal. Nincs szüresi lehetöseg egy forumon, h ilyenek irhatnak, ilyenek meg nem (meg ez amugy is szubjektiv), erre nem ad lehetöseget a forum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!