Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom listajan utolso vagyok akkor minek van velem?
Minden fontosabb mint en, ha valaki szol valamiert azonnal kepes a velem kapcsolatos dolgokat is kioffolni, programot lemondani, de ha en kerek valamit forditva nem teszi meg. Sokszor konyorogni kell neki valamiert de ha a csaladbol valaki ker valamit egybol ugrik.
Ha a csaladbol alaki beszol neki meghuzza magat igyekszik kijavitani bocsanatot keerni, de ha en szolok levagyok szarva
Ugyerzem emiatt az utolso vagyok neki es nem tisztel. Minek kellek neki akkor?
Én valahogy nem értem ezeket az ellentmondásokat.
"A párommank minden fontosabb, mint én, de amúgy minden más szuper."
Hol? Mi? Melyik univerzumban?
Hogy lehet a többi szuper, ha a fontossági listán az utolsó vagy???
Szex? Pénz? Vagy mi miatt?
De tényleg érthetetlen, leírsz egy tök komoly dolgot, aztán meg hogy ez 1 szeletKE...
De a kérdésre válaszolva, hogy minek van veled, ha nem vagy fontos neki:
Mert hasznos vagy. Jó vagy főzni, mosni, takarítani, gyereket nevelni (ha van gyerek) szexuális eszköznek, unaloműzésre. És ha néha kedves, akkor az amiatt van, mert a hasznos dolgokat is karban kell tartani valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!