Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Parom listajan utolso vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom listajan utolso vagyok akkor minek van velem?

Figyelt kérdés

Minden fontosabb mint en, ha valaki szol valamiert azonnal kepes a velem kapcsolatos dolgokat is kioffolni, programot lemondani, de ha en kerek valamit forditva nem teszi meg. Sokszor konyorogni kell neki valamiert de ha a csaladbol valaki ker valamit egybol ugrik.

Ha a csaladbol alaki beszol neki meghuzza magat igyekszik kijavitani bocsanatot keerni, de ha en szolok levagyok szarva

Ugyerzem emiatt az utolso vagyok neki es nem tisztel. Minek kellek neki akkor?

#hanyagolás #Fontossagi sorrend
ma 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt nem értem te miért nem szakítasz vele?
ma 17:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert ez 1 szeletke. A torta tobbi resze szuper
ma 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A szex és/vagy a hasa miatt.
ma 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én valahogy nem értem ezeket az ellentmondásokat.

"A párommank minden fontosabb, mint én, de amúgy minden más szuper."

Hol? Mi? Melyik univerzumban?

ma 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet a többi szuper, ha a fontossági listán az utolsó vagy???

Szex? Pénz? Vagy mi miatt?

ma 17:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha nincsennek ezek a dolgok minosegi idot toltunk egyutt, kedves, jo a szex is.
ma 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha nem kavar be a csalad akkor en vagypk a fontos,de ha valamelyik csaladtag vagy barat vagy kollega megjelenik mar utolso helyre tesz
ma 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

De tényleg érthetetlen, leírsz egy tök komoly dolgot, aztán meg hogy ez 1 szeletKE...

De a kérdésre válaszolva, hogy minek van veled, ha nem vagy fontos neki:

Mert hasznos vagy. Jó vagy főzni, mosni, takarítani, gyereket nevelni (ha van gyerek) szexuális eszköznek, unaloműzésre. És ha néha kedves, akkor az amiatt van, mert a hasznos dolgokat is karban kell tartani valahogy.

ma 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden szuper, ha nem jön közbe literálisan bármi más. Mesélj még.
ma 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval mikor nincsen más a képben, akkor te is jó vagy valamire. További szép éveket kívánok együtt nektek.
ma 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!