Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki átesett hasonlón mi tapasztalata?

Figyelt kérdés

Bővebben, akik ugyanilyen vagy hasonló cipőben járnak végül mi lett a végkifejlet?

Dióhéjban: teljesen eltávoldódtam a feleségemtől, 3 éve nem is volt köztünk semmi. Ha megpróbálunk kommunikálni az pár perc alatt mindig veszekedésbe torkollik. Van, hogy inkább hozzá sem szólok napokig, mert nem akarom hogy a gyerekünk azt lássa hogy a szülei szidják egymást minden téren.

A gyermekünk SNI-is, fogalmam sincs mit fog fel az egészből, inkább lenyelek minden sértést 1 éve hogy ne kelljen hallgatnia hogy üvőltünk egymással.

De nem bírom már, gyakorlatilag hányok a nejemtől. Otthon sem csinál meg szinte semmit, alapdolgokat alig, de azt is csak ha már ordítok vele hogy mozduljon már meg, nem dolgozik.

Én tartom rendben az otthonunkat, munka mellett, este is én vacsiztatok, fürdetek, altatok.

A lakáson hitel van, nincs hova mennem. Ez az oka, hogy nem léptem le. 5 éve nem voltam sehol, nincs is lehetőségem bárhova menni, hétköznap munka után mindig enyém minden intézni való este.

jan. 23. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Gyűjts pénzt és lépj le, vagy mondd meg neki, hogy menjen dolgozni mert elhagyod. Inkább a híd alá mész, vagy anyádhoz, rokonhoz, de tovább nem tartod el őt csak a gyereket.
jan. 23. 14:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok hova menni, nincsenek szüleim, az hogy az utcán éljek az pedig szóba sem jöhet. A gyerekemet soha nem hagyom cserben. Ha nem volnék nem tudom mi lenne vele. Ilyesmi szóba sem jöhet. Pénz, tisztességesen dolgozom, de nem vagyok milliómos, nem tudom ki figyeli az ingatlanárakat, de esélytelen, hogy belekezdjek egy újabb kitermelésébe. A semmiből jöttem, nem fogok örökölni semmit, annyim van és lesz amit magam megkeresem.
jan. 23. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Add kölcsõn az asszonyodat nekem. Meg farkalom, aztán minden rendben lesz.
jan. 23. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

Na mi történt? Ezek a feleség mocskoló kérdések inkább hétvégén szoktak jönni. Táppénzen vagy?

Amúgy tippelj, hogy miről lehet felismerni, hogy ezeket a kamukat ugyanaz írja ki!

jan. 23. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen ez amikor baxatlan egy asszony
jan. 23. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Igen kemény az élet gyerekkel. A legtobb f.szi ott is hagyja a sz.rban a nőt egyedul, boldoguljon maga.
jan. 23. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor költözzön el a feleséged, te meg maradsz a lakásban és neveled a gyereket.
jan. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!