Talp műtét? Harántboltozat süllyedésem van, amire Metatarsalgia műtétet/Helal műtétet ajánl az orvosom. Én ettől rettegek (a 2-3-4 lábujjcsontok elvágásával történik) Jó lenne, hogy aki már átesett hasonló műtéten megosztaná velem a tapasztalatait!?
Sziasztok !
Nekem már nagy fajdalmaim voltak szinte minden cipőben, ezért vállaltam be a műtétet. okt.12-én megműtötték, okt. 24.-én vette ki a varratokat a Doki, és még nov. utolsó hetéig kell térdig befáslizni a lábam, nehogy trombózist kapjak, és csak utána fogok tudni újból cipőben járni. Szóval min. 6 hetet kell erre szánni.!Már műtét utáni napon rá lehetett állni teletalppal a lábamra, de csak nagy tépőzáras papucsban tudok közlekedni. A műtét gerincbe kapott érzéstelenítéssel történt, semmi nem fájt !!!és utána is szépen gyógyulgatok, nincsenek fájdalmaim. Igaz nagyon profi Dokit sikerült találnom. 20 napig kell véralvadásgátló szurit kapnom, amit megtanultam magamnak beadni !!! Igazán a 6 hét letelte után fogom tudni, hogy érdemes volt-e bevállalni a műtétet, de eddig még nem bántam meg.
Remélem segítettem a döntésedben. Üdv. Médi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!