Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor néha egy kicsit macsósodok vagy kicsit tökösebb kedvemben vagyok akkor a párom miért próbál le degradálni?
Ezt ugyan nem nekem címezted, de ez nagyon jó. :)
"Már ne is haragudjál!!
De te még is mit képzelsz hogy itt ítélkezel felettem úgy hogy nem is ismersz??!
Hogy jössz te ahhoz hogy bármilyen jelzőket illessél engem miközben nem is ismersz!!
Ki vagy te úgy még is?idiota"
Előbb felháborodsz, hogy annak ellenére ítélkezik rólad, hogy nem is ismer, majd pont ugyanezt teszed vele szemben, sőt a végén egy soron belül teszed meg ezt...
"Ki vagy te úgy még is?idiota"
Még egy ekkora agyrokkant barmot...
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:54
Miért mit kellene írnom vagy reagálnom az idiota emberek kommentjeire,akik nem is ismernek és úgy ítélkeznek felettem??
Jaj köszönöm hogy ilyen véleményt mondasz rólam miközben nem is ismersz??Vagy még is mit??
Kérdeztem valami és egyből megy át személyeskedésbe hogy én mekkora egy b@lfasz vagyok!
Most erre mit kellene mondanom??Miközben a kérdésre sokan nem is válaszoltak hanem velem vannak elfoglalva mert hogy biztos én vagyok az idiota...
Na mindegy van itt egy idiota az már biztos...
Én vagyok az aki megmondja neked a fájó igazságot :P
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:49 volta ;D
(arról nem is beszélve, hogyha tényleg szeretnéd a párodat őt is megvédted volna... nem csak magadat, de látom neked tényleg ez a macsóskodás amit itt művelsz, jajj kapsz még egy jelzőt, csak hogy örülj mint maci a málnásban: egoista)
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:56
Isten szarjon nyakon te selejt idiota!!
"A kérdező kommentje:
B@lfaszok gyülekezete ez a gyakorikérdések az biztos!Ennyi selejtet egy helyen még nem láttam!"
Jajj amúgy meg te hogy jössz ahhoz, hogy jelzőkkel illess minket :D? xD Ne hazuttold meg magad már 2 perccel később :P Te macsóó XD :D
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:49 voltam szintúgy
Gondolom én is csak az egy BF leszek, de eddig azon kívül nem írtál le macsós tettet, hogy bocsánatot kérsz tőle.
Szerintem vele is káromkodsz, ezt nevezheted macsós viselkedésnek, és erről te is nagyon jól tudod, hogy elítélendő. A nők nem erre vágynak. A nők határozottságra vágynak, de ezt ne kapcsold össze azzal, hogy akkor határozottan kell elküldeni anyukájába. Nekem úgy tűnik, hogy nem volt előtted megfelelő apafigura.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!