Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kideríteni?
Párom teljesen ellentétes viselkedést mutat az utóbbi időben.
Az egyik véglet amikor sóhajtozik és kerül, nem szól, befordul stb, a másik meg hogy vidám bújik és beszélget.
Mostanában volt egy mély beszélgetésünk, és teljesen össze zavar ez a viselkedés..nem tudom hogy emögött a mostani pozitív változás mögött elhatározás van vagy csak érdek és manipuláció..
A legdrasztikusabb módszer az az, hogy ha esetleg valamilyen érdek köti hozzád, akkor vond meg tőle az "érdeket", így kiderül hogy miért van veled.
Pl: ha te fizetsz neki valamilyen dolgot, akkor ezután ne fizesd (lakhatás vagy bármi lehet).
Ha csak a pénzed, lakásod, szex, házimunka, autó használat vagy akármi miatt van veled akkor így kiderül az igazság.
Ha már normális kommunikáció útján nem sikerült kideríteni akkor csak ez a drasztikus verzió marad.
Talán kezd ellaposodni a kapcsolat, egysíkúvá válni. (Szakítás veszély lehet a levegőben, figyelj oda jobban a jelekre!)
Én ezt mostanában éltem meg a párommal. Életemben először szembesültem ilyesmivel, úgy alakult. Elég nehezen lehet "visszaevickélni" ilyenkor már a bizalmat. Tanulmányozd a TESTBESZÉD JELZÉSEKET!!!
Párkapcsolati szakirodalom az interneten is olvasható és a könyvtárakban is vannak ilyen szakkönyvek!!!
Van valami oka rá, hogy vidám, boldog legyen? Vagy csak úgy elvárod? Nem zavar, hogy csak megjátssza ezt a vidámságot, amíg a te kedvedre akar tenni?
Mi számít érdeknek? Az, hogy együtt maradjatok, neki is érdekében áll.
Konkrétan az jön le a kérdésből, hogy most megteszi, amit elvársz, de neked ez sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!