Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kideríteni?

Figyelt kérdés

Párom teljesen ellentétes viselkedést mutat az utóbbi időben.

Az egyik véglet amikor sóhajtozik és kerül, nem szól, befordul stb, a másik meg hogy vidám bújik és beszélget.

Mostanában volt egy mély beszélgetésünk, és teljesen össze zavar ez a viselkedés..nem tudom hogy emögött a mostani pozitív változás mögött elhatározás van vagy csak érdek és manipuláció..

tegnap 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Én eddig azt gondoltam, hogy normális dolog, hogy az ember nem mindig happy. Tudod, mindenkivel előfordul, hogy rosszkedvű vagy bántja valami.
tegnap 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

A legdrasztikusabb módszer az az, hogy ha esetleg valamilyen érdek köti hozzád, akkor vond meg tőle az "érdeket", így kiderül hogy miért van veled.

Pl: ha te fizetsz neki valamilyen dolgot, akkor ezután ne fizesd (lakhatás vagy bármi lehet).

Ha csak a pénzed, lakásod, szex, házimunka, autó használat vagy akármi miatt van veled akkor így kiderül az igazság.

Ha már normális kommunikáció útján nem sikerült kideríteni akkor csak ez a drasztikus verzió marad.

tegnap 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán kezd ellaposodni a kapcsolat, egysíkúvá válni. (Szakítás veszély lehet a levegőben, figyelj oda jobban a jelekre!)

Én ezt mostanában éltem meg a párommal. Életemben először szembesültem ilyesmivel, úgy alakult. Elég nehezen lehet "visszaevickélni" ilyenkor már a bizalmat. Tanulmányozd a TESTBESZÉD JELZÉSEKET!!!

Párkapcsolati szakirodalom az interneten is olvasható és a könyvtárakban is vannak ilyen szakkönyvek!!!

tegnap 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Van valami oka rá, hogy vidám, boldog legyen? Vagy csak úgy elvárod? Nem zavar, hogy csak megjátssza ezt a vidámságot, amíg a te kedvedre akar tenni?

Mi számít érdeknek? Az, hogy együtt maradjatok, neki is érdekében áll.

Konkrétan az jön le a kérdésből, hogy most megteszi, amit elvársz, de neked ez sem jó.

tegnap 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!