Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kideríteni, hogy megcsal-e?
Ha nem is konkrétan megcsal, de esetleg Facebookon csapja a szelet más nőknek? (Volt barátnők, szeretők)
Soha nem néznék bele a beszélgetéseibe, odáig nem fajulhat a dolog. De mégis foglalkoztat.
Vannak praktikák, amivel le lehet buktatni valakit?
(Kamu profilról sosem írnék neki, hogy belemenne-e kalandba, annál sokkal több esze van!)
H...lye p..csa vagy!
Minek vagy olyannal, akiben nem bízol?
Ennyire sz..r már a kapcsolatotok, hogy ezen agyalsz, hogy vajon megcsal-e?
Akkor szakíts, ennyi!
Normálisan is le lehet írni ám, amit gondolsz!
És igen, félek, mert az eddigi kapcsolataimban túl óvatlan voltam és annyira bíztam, hogy szinte már csak akkor tűnt fel a megcsalás, mikor előttem zajlott.
Mi lenne ha nem foglalkoztatna? És csak úgy simán megbíznál benne. :)
Amúgy meg, a Nátrium pentotál-nak kis mennyiségben “igazmondó” hatása van. De a hátulütője, hogy kb 1 óra múlva belehal az illető, bár igazi méregkeverőnek kell lenni, hogy kimérje az adagot. Miről beszélek -.- :(
Bízz má’ benne ez olyan genyóság fuuuhhhhhhh...!!!!!!
Törd ketté a fején a telefont akkor!
Mit beszélget az exekkel? Kitudja.
Mostmá’ nem tudom -.- :/
Én tényleg próbálok bízni, de így nehéz!
Mégsem kérhetem tőle, hogy mutassa meg, mikről beszélget más nőkkel. És mem is olvasnék bele, ennyi magánszférát megérdemel. Viszont nem akarok megint pofára esni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!