Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női megérzésem azt súgja, hogy a párom megcsal vagy másfele kezdett el kacsingatni. Hogy tudnám kideríteni?
Oké, erre nem hagyatkozom, mert tévedhetek de pár jelet nem tudok hová tenni.
Mostanság a párom érdekesen viselkedik, bár ezt akár a munkahelyi stresszre és a sok munkára is lehetne fogni én már nem tudom mihez kötni.
Napközben szinte nem is jelentkezik, mert hogy sok a dolga, hogy az ebédet is csak bekapja gyorsan és dolgozik tovább. De nem 1x már azt hallottam tőle egy "rohanó" nap után (miközben engem lerázott már reggel, h nem fog tudni jelentkezni), h ebéd közben az egyik kollégájával milyen jól elbeszélgettek erről és erről a témáról. Nem szóltam semmit. A múlt hétvégén voltunk a haverjánál. A haverja egyik csaj ismerőse ugyanannál a cégnél dolgozik ahol a párom is. Megkérdezte a haver hirtelen, h "És Niki nem említette, h engem ismer?"... Semmi válasz, megfagyott, mintha valami rosszat mondott volna a srác és lezárta egy gyors válasszal, h "Azt se tudom mit csinál ott". Erről a lányról semmit se beszélt, sose hallottam a nevét sem és most meg olyan közeli munkatársnak éreztem az illető hölgyet ahogy megemlítette a haver.. Nem tudom.
Este ha tudunk chatelni, akkor van, h nagyon sokára ír vissza. Természetesen a válasza az, h el van fáradva... Kerüli a kommunikációt.
Személyes helyzetben nem látok problémát. Annyit tudok, h fent van egy olyan közösségi oldalon ahol különböző cégek tagjai vannak regisztrálva, olyasmi mint a facebook. De sosem láttam mélyebb betekintést ebbe az applikációba :/
Szerintetek csak bemagyarázom magamnak a dolgokat?! Mi a véleményetek?
Bocsi ha esetleg van helyesírási hiba, vagy a megfogalmazással valami bibi de telefonról írok :)
Köszi a megértést és a segítséget! :)
Szerintem ebből még nem kellene arra következtetni, hogy megcsal. Ahol én dolgozom, nagyon ugaranak a napközbeni telefonozgatásra.
Mi rossz van abban, ha a munkatársával ebédel? Azt a Nikis részt meg nem teljesen értettem, de most miért ne lehetne jóba akár ezzel a Niki lánnyal is? Én is jóban vagyok a legtöbb férfi kollégámmal, sőt, sokszor ebédelünk együtt, mégsem csalom meg a férjem.
Valahogy összeszorult a szívem, ahogy olvastam... Nem tudom miért. Nevezz pesszimistának, de valami furcsa van a barátod viselkedésében.
Próbáltál már vele beszélni erről a rossz érzésedről?
Bocsánat, amikor írtam még nem láttam a válaszod.
Szerintem megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!