Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kideríteni az igazságot? (megcsalás)
Lényegtelen hogy a férjed mit akar ha övé a gyerek akkor a nő gyakorolhatja a jogait. Fizetnie így is úgy is kell majd a gyerek után abortuszra pedig nem kötelezhető senki.
Te meg ne azon gondolkodj , hogy a férjed mit akar hanem azon, hogy milyen házasság az ahol előfordulhat , hogy egy ilyen ügybe te tuti nem leszel beavatva...meg tisztára az jött le , hogy ha a nő elvetetné a gyereket ha a férjedé ha nem akkor happy lenne minden...ennyire beteg nem lehet az agyad. Ha a gyerek megszületik és apasági vizsgálatot kér a nő akkor mindenképp kiderül számodra is ki az apa és ha a férjed akkor még a jó drága apasági vizsgálatot is nyakába varják.
Ha a fél világ úgy tudja, hogy a férjed az apja, és ezt a nő terjeszti, akkor igencsak érdekes kapcsolata lehet a saját férjével.
" tuti biztos ebbe sosem leszek beavatva, így a gyerek megszületik."
A gyerek megszületésének semmi köze ahhoz, hogy te be vagy-e avatva vagy sem.
"Ha a FÉRJED tagadja a dolgot, akkor TE miért veszed biztosra, hogy ö az apa?"
Mert általában még a tagadhatatlan letagadásával is bepróbálkozik a pasik egy jelentős része.
Mert a csaló fél ugye azonnal és mindent beismer? :)
Én beszélnék a férjével a nőnek, pl nézd meg józsi a tiéd az asszony azt mondja x-nek, hogy az én uramtól terhes, te mit szólsz ehez?
Vagy ha tudja a férjed (ha nem tudja épp ideje beavatni, mert őt is érinti ez) akkor megfognám a kezét és bejelentkezve amikor mindketten otthon vannak a bérlők odamennék és megkérdezném, hogy mi ezzel a helyzet, legyen ott mindenki akit érint. Ha a nő tényleg ilyeneket híresztel akkor oldja meg otthon.
Az is lehet, hogy csak valaki terjeszti, mert túl sok az ideje.
Látom a férjed tudja és tagadja, akkor az a kérdés, hogy őt mint tisztességes családapát lehet így becsmérelni s hagyja szó nélkül? Beszeljetek közösen a nővel, s a férjével..ha a férjed természetesnek veszi, hogy ilyen híreket terjesszenek róla, s mégcsak meg se próbálja megállítani akkor ott valami bűzlik.
(Nő vagyok 31 éves és ha nem szexelnék az urammal semmiféleképpen de ő igényelné a szexuális kielégülést, akkor én elnézném, neki ha félrelép, vagy megoldanám neki másképp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!