Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehetne kideríteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kideríteni az igazságot? (megcsalás)

Figyelt kérdés
Férjemmel huszonéves házasok vagyunk, van 3 gyermekünk. Szexuális életünk egy bizonyos műtétem miatt szinte nulla. A minap szárnyra kapott a hír, miszerint az egyik bérlőnk a férjemtől terhes. A bérlőink egy nagyon kedves pár, de a férfi elég sokat dolgozik, így a nő gyakran van egyedül. Még ha a férjem ezzel a bizonyos nővel csalt is, még nem 100%, hogy tőle lett terhes, mégis mindenki ezt készpénznek veszi. Férjem tagad. Egy világ omlik bennem össze, ha megszüli a nő a gyereket, és kiderül hogy tényleg a férjemé. De ez hogyan derülhet ki? Férjem biztos nem vállalna be még egy gyereket, annyira ismerem. Mivel nem állnak túl jól anyagilag a bérlőink, attól félek, hogy a Nőnek nem lesz pénze elvetetni a gyereket, a férjem mivel tagad, így ő nem fizeti neki ki, én pedig tuti biztos ebbe sosem leszek beavatva, így a gyerek megszületik. Mit tehetnék ezellen?
2015. okt. 15. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lényegtelen hogy a férjed mit akar ha övé a gyerek akkor a nő gyakorolhatja a jogait. Fizetnie így is úgy is kell majd a gyerek után abortuszra pedig nem kötelezhető senki.

Te meg ne azon gondolkodj , hogy a férjed mit akar hanem azon, hogy milyen házasság az ahol előfordulhat , hogy egy ilyen ügybe te tuti nem leszel beavatva...meg tisztára az jött le , hogy ha a nő elvetetné a gyereket ha a férjedé ha nem akkor happy lenne minden...ennyire beteg nem lehet az agyad. Ha a gyerek megszületik és apasági vizsgálatot kér a nő akkor mindenképp kiderül számodra is ki az apa és ha a férjed akkor még a jó drága apasági vizsgálatot is nyakába varják.

2015. okt. 15. 17:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért nem leszek beavatva, mert úgyis mindkettő tagad. A férjem pedig ráhúzza a Nő párjára, hogy biztos ő az apa,ez neki így egyszerűbb. És nem hiszem hogy bármelyikük is a megtartás mellett döntene, mert a Nő sem hiszem hogy boldog lenne a párja reakciójától, ha ezt megtudná, hogy félrelépett.
2015. okt. 15. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha a FÉRJED tagadja a dolgot, akkor TE miért veszed biztosra, hogy ö az apa?
2015. okt. 15. 18:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne, ezért szeretném kideríteni. A Nő az ismeretségi körében azt állítja, hogy a férjem az apja. EZÉRT
2015. okt. 15. 18:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nő maga terjeszti, hogy mástól van a gyerek, akkor annyira nem félhet...
2015. okt. 15. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Ha a fél világ úgy tudja, hogy a férjed az apja, és ezt a nő terjeszti, akkor igencsak érdekes kapcsolata lehet a saját férjével.

" tuti biztos ebbe sosem leszek beavatva, így a gyerek megszületik."

A gyerek megszületésének semmi köze ahhoz, hogy te be vagy-e avatva vagy sem.

2015. okt. 15. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:

"Ha a FÉRJED tagadja a dolgot, akkor TE miért veszed biztosra, hogy ö az apa?"

Mert általában még a tagadhatatlan letagadásával is bepróbálkozik a pasik egy jelentős része.

Mert a csaló fél ugye azonnal és mindent beismer? :)

2015. okt. 15. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Én beszélnék a férjével a nőnek, pl nézd meg józsi a tiéd az asszony azt mondja x-nek, hogy az én uramtól terhes, te mit szólsz ehez?

Vagy ha tudja a férjed (ha nem tudja épp ideje beavatni, mert őt is érinti ez) akkor megfognám a kezét és bejelentkezve amikor mindketten otthon vannak a bérlők odamennék és megkérdezném, hogy mi ezzel a helyzet, legyen ott mindenki akit érint. Ha a nő tényleg ilyeneket híresztel akkor oldja meg otthon.

Az is lehet, hogy csak valaki terjeszti, mert túl sok az ideje.

2015. okt. 15. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Látom a férjed tudja és tagadja, akkor az a kérdés, hogy őt mint tisztességes családapát lehet így becsmérelni s hagyja szó nélkül? Beszeljetek közösen a nővel, s a férjével..ha a férjed természetesnek veszi, hogy ilyen híreket terjesszenek róla, s mégcsak meg se próbálja megállítani akkor ott valami bűzlik.

(Nő vagyok 31 éves és ha nem szexelnék az urammal semmiféleképpen de ő igényelné a szexuális kielégülést, akkor én elnézném, neki ha félrelép, vagy megoldanám neki másképp.)

2015. okt. 15. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert ha nem ő az apa,de szexeltek akkor vele maradsz?
2015. okt. 16. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!