Volt már valakinek olyan, hogy házasként találkozott valakivel, aki megkísértette?
Nem történt semmi, de nagyon felkavart. Megszakítottam minden kapcsolatot vele, mert félek, hogyha továbbra is találkoznék vele, esetleg egy gyenge pillanatban olyat tennék, amit örökre megbánnék. Pedig jó a házasságom, és szeretem a férjemet.
Normális, hogy vannak ilyen kísértések? Sosem csalnám meg a férjemet, de már attól is ki vagyok borulva, hogy gondolatban máshol járok cirka 2 hete...
Házasok millióival történik ez nap mint nap.
Vannak akik engednek neki, vannak akik nem.
Szerintem te a legjobbat tetted a kapcsolat megszakításával. Most még friss a dolog, de hidd el elfelejted majd. Tölts több időt a férjeddel, csináljatok programokat :)
Azért szakítottam meg vele a kapcsolatot, mert ismerem magam, valóban nagyon impulzív vagyok, és minél többet találkoztam vele, vagy beszéltem vele chat-en pl, annál többet gondoltam rá. A helyzetet bonyolítja, hogy ő is vonzódik hozzám, vagyis kölcsönös ez az egész, és így még veszélyesebbnek találtam ezt az egészet. Mintha a tűzzel játszanék...
Mióta kizártam, azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magam, nincs már meg a száma, letiltottam facebookról is.
Nagyon fontos nekem a házasságom, és a férjem, és nem láttam jobb megoldást, mint hogy kizárom az életemből a másikat. Elvégre a folyamatos flörtök, pillantások is felkavartak nagyon, és számomra már ez is olyan volt, mintha a tilosban járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!