Elengednéd a lányodat (18) Németországba egyedül a neten megismert barátjához, akivel még soha nem találkozott?
Tudtommal semmiközötök hozzá merre megy a gyereketek. Én születésem óta magamért felelek muterom máig nem tudja megválaszolni nekem azt h miért nem fogta a kezem.
Ő sajnálja h nem állt mellettem én viszont örülök neki h 15évesen már egy 20éves talpra esettségével rendelkeztem.
Kérdező.: Elengedném mert vissza nem tarthatom nem is akarnám. A másik meg h sose lesz önálló.
A visszatartás heves indulatokat szűl és emiatt a lelke is befelé fog fordulni.
Bízz bennem ha Ő nem találja a helyét v meggondolja magát itthon marad. Már feltudja mérni a helyzetek súlyát.
El kell fogadni hogy a gyerek egykoron még odafigyelésre szorult mostmár kezd kibontakozni/kirepülni.
18/F
Megnézetnék vele egy filmet ami a nők szex-rabszolgaságáról szól, és úgy indul, hogy egy naiv 18 éves lány külföldre megy, mert filmszerepet/ manöken munkát ajánlottak neki...
Ilyen filmet legutóbb a discoveryn és társain láttam (ha jól emlékszem volt egy ilyen rész a "csoda hogy élek" c. sorozatban is), de gondolom, ha rákeresel a neten biztosan találsz hasonló filmet.
Én biztosan nem tiltanám ( a tiltott gyümölcs édesebb) meg, hogy menjen, de ahhoz viszont ragaszkodnék, hogy megnézzen egy két ilyen filmet, és hogy MEGbeszéljük, hogy mit tehet ha esetleg valami balul üt ki ( tehát készítsd fel a valóságra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!