Volt már valakinek olyan, hogy házasként találkozott valakivel, aki megkísértette?
Nem történt semmi, de nagyon felkavart. Megszakítottam minden kapcsolatot vele, mert félek, hogyha továbbra is találkoznék vele, esetleg egy gyenge pillanatban olyat tennék, amit örökre megbánnék. Pedig jó a házasságom, és szeretem a férjemet.
Normális, hogy vannak ilyen kísértések? Sosem csalnám meg a férjemet, de már attól is ki vagyok borulva, hogy gondolatban máshol járok cirka 2 hete...
10 ev utan szerintem ez termeszetes. Jol tetted, hogy megszakitottad a kapcsolatot. Azonban ezzel nincs elintezve. (Sajat tapasztalat) az egesz ugyanis azert alakulhatott ki mert valoszinu mar kicsit leult, ellaposodott a kapcsolat. Ez amugy tok normalis es az lenne a nem normalis ha nem igy tortenik. Ez egy jel! Fontos veszkijalto jel! Nem szabad a szonyeg ala seperni! De mit tehetsz meg? A tipp hogy toltserek tobb idot egyutt ferjedel....nem jo. 11 eve egyutt vagytok, mostansagra ez az egyutt toltott ido valoszinu kicsit lapos. Szerintem mond el az egeszet a ferjednek! Ugyan ez a tanacsom annak is aki mar megcsalta a ferjet, csak ott mondjuk nagy az esely a kiborulasra, de csak ez vezet megoldasra. Te szerencses pillanatban vagy mert elmondhatod, hogy bar kialakult egy vonzalom de nem tortent semmi es te meg is szakitottad a kapcsolatot. Ezt ha kozlod a ferjeddel akkor ez meg fog kongatni nala egy ket veszharangot es kezdetet vesz majd jo nehany komoly beszelgetes aminek a vegen eljuttok egy uj friss helyre a kapcsolatban. Oda ahol mar az elejen lepattintod magadrol a pasikat
Es nem buntudatbol hanem alapbol es haza mesz a ferjedhez. Elmeseled hogy megint beprobalkoztak nalad. Jot nevettek es szexeltek egy nagyot. Neked es a ferjednek kell lennetek egy csapat. Mindenki mas kivul!
Nem szeretném elmondani neki, mert félek, hogy akkor megingana bennem a bizalma, és fájdalmat sem szeretnék neki okozni. Ezt azt hiszem magamban kell elrendeznem, anélkül, hogy felelegesen megbántanám. + ismeri az illetőt, és a srácot sem akarom kellemetlen helyzetbe hozni. A saját lelkiismeretemmel kell elszámolnom.
Viszont igen, igaz, hogy kicsit meg kellene újítani a dolgokat közöttünk. 1 hét múlva megyünk nyaralni, tengerpart, romantika, ott talán sikerül feleleveníteni azt a bizonyos bizsergést.
Nem kell elmondani semmit.Ha 10 évig vezetsz egy autót,természetes, hogy szívesen átülnél egy másikba, jobba.
De ha átülsz, egy idő után rájössz, hogy az is csak egy autó, ami elvisz A-bólB-be. Én szándékosan kerülöm az olyan szitukat, ahol házasságban élő nővel hasonló helyzetbe kerülnék. Tudom mit éreznék ha a férj helyében lennék. És meg van a véleményem az olyan mandróról, aki nem így viselkedik.
36/F, házas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!