Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem korul latok egy not. O azt mondja hogy nincs koztuk semmi de ezt nem hiszem el. Hogyan tudnam ezt tenyleg kideriteni vagy lezarni?
A legjobb lenne, ha "elengednéd" a témát. Miért? Mert ezzel a vádaskodással csak "behúzod", magad generálod a gondot. Egy vallató rendőrtiszttel nehéz együtt élni. El fog menekülni - olyanhoz aki kedves, hisz neki.
Nézd: két eset van (olyan nincs, hogy te vallatótiszt vagy, ő meg állandóan menekül ettől):
1.mást szeret - akkor hamar magától kiderül és elváltok. 2.téged szeret - ennek ezer jele kell hogy legyen és te ne menj el mellette, ezt figyeld és te is mutasd ki irányába a bizalmadat, hűségedet - ha így van, nyugalomban, békességben és szeretetben éltek tovább.
Mindennek nem smsekből kell kiderülni: látni kell.
"Jól csak a szívével lát az ember"
Ha többször, rendszeresen vannak ilyen félreérthető helyzetek, mint pl. az sms is, akkor szerintem nem csak képzelődsz, hanem tényleg van valami.
Próbáld meg nem kérdezgetni a férjedet, úgy sem fogja elmondani.
Hidd el egy idő múlva úgyis kiderül, ha van valakije, a hazugság sose marad titokban, csak idő kell hozzá.
lehet, hogy csak ráakaszkodott egy nő, ő nem akarja
- szerintem azt tedd, amit a 2-ben írtam. De szép lehet ott a világ, Cipruson. A tenger, az ég.
Hat a " jo ejt szerelmem" mindent elmond.
Bizz a bizonyitekokban, ha a megerzesedben nem is vagy biztos
Sajnos van ferfi, aki a vegsökig tagad es hazudik es mindenkit örultnek mond. Ne hagyd , hogy megörjitsen a hazugsagaival
Veszekedni nem éri meg, kiteszed magad veszelynek
Vond le a következtetéseket, es ha van hova, lépj tovább
Sok sikert
Nem tudom, ismered-e a viccet:
Férj éppen más nővel hancúrozik az ágyban, feleség betoppan váratlanul. Kérdőre vonja élete párját, az persze tagad. A nő ezt mondja:
- De hát láttam azt a nőt!
Mire a férj:
- De drágám, kinek hiszel? Nekem, vagy a szemednek?
Nah, ilyesmi lehet a te párod is. Szerelmes sms-ek a telefonban. Meg egyébként is.. Kije neki ez a nő, hogy telefonon kell vele cseverészni? Tán ismerősötök? Munkatársa? Csak ő ismeri? Mert ha csak ő, akkor én tovább kérdezősködnék, hogy mégis mi a fenét trécsel ő egy másik nővel.
Esetleg dumcsizz te is idegen férfiakkal, chatelj, majd mutasd meg neki, vagy a füle hallatára kacarássz valakivel telefonon. Aztán ha kérdőre von, reagálj úgy, mint ő. Ki lehet ezt deríteni, ha már a gyanú felmerült benned.
Nem èrtem, mèrt nem beszèlsz a csajjal ?
Nekem is volt olyan hogy rám akaszkodott egy csaj, a barátnōm èszrevette, odaült mellè ès közölte vele hogy ha nem hagyja abba amit csinál akkor megtèpi.
Utánna nagy ívbe elkerült a csajszi!!!
Èn meg büszke vagyok a barátnōmre hogy megvèdte ami az övè.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!