Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan, milyen módszerrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, milyen módszerrel tudnám kideríteni, hogy tényleg szeret-e?

Figyelt kérdés

A barátommal nemrég volt egy kisebb szünetünk. (1hónapos)

Majd ismét összejöttünk,azóta is együtt vagyunk. Boldognak kéne lennem,hogy együtt vagyok azzal akit szeretek, de nem tudok az lenni. Azóta is folyamatosan bizonytalanságban élek.

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tényleg szeret-e vagy csak azért jött vissza hozzám, mert nincs ideje új barátnőt keresni és jobb így, hogy van valaki aki elfogadja úgy,ahogy van.

Mindig mondja,hogy szeret meg fontos vagyok neki. De nem tudom,néha nem azt érzem...

Hogyan tudnám kideríteni, hogy valódiak-e az érzelmei?

Tudom..most sokan azt fogják írni, hogy azt érzi az ember, igen ám, de van olyan is mikor valaki nagyon jól megtudja magát játszani!

Ezért érdekelnének olyan tippek és fortélyok, amellyel végre megtudhatnám,hogy mi az igazság, esetleg valamiféle próbatételre gondolok vagy ilyesmi.

Köszönöm előre is a tippeket, válaszokat! :)

2013. márc. 14. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
ez nagyon egyszerű:én facebookon kitalált személlyel megpróbáltam felszedni az exemet és mivel mindent tudtam róla így nem volt nehéz. így rájöttem ha lenne más azonnal tovább lépne és h amit a hűségről beszélt csak az én részemről volt igaz 22F
2013. márc. 14. 15:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Hmm..ez nem hangzik rossz ötletnek. Hogy csináltad? Nem jött rá?
2013. márc. 14. 16:20
 3/7 zozole12 válasza:
egy jól kinéző barátnődet kérd meg hogy másszon rá ha elküldi szeret ha nem akkor hanyagold :)
2013. márc. 14. 16:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát, szerintem ha valamelyik barátnőmet ráküldeném,egyből gyanítaná hogy mi folyik itt,túl feltűnő lenne. És tuti gyanús lenne neki a dolog,szóval...:)

De más ötletem sem nagyon van.

2013. márc. 14. 16:34
 5/7 zozole12 válasza:
hát nem tudom..egyik ismerősömet így buktatta le a volt barátnője
2013. márc. 14. 16:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Na szerintem én is kipróbálom! Csak létre kéne hozni egy valóságosnak tűnő profilt..mert ugye ha bejelölöm úgy,hogy látszik,hogy most lett létrehozva a fb profil az is elég gyanús..
2013. márc. 14. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit akár innen, hogy próbálkozzon be nála facebookon. biztosan van más is hasonló helyzetben, akár kölcsönösen segíthetnétek egymásnak.
2013. márc. 14. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!