Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne kideríteni, hogy mit rontok el mindig?
Volt már pár csaj, akivel odáig jutottunk, hogy megadta a facebookját, bejelöltem, írtam neki. Válaszolt, én is és itt kimerült a beszélgetés.
Ok, tudom, hogy nem így kéne ismerkedni, én is szeretném minél hamarabb valós találkozásba fordítani a dolgot de így nehéz.
Hogyan tudhatnám meg, hogy mit rontok el állandóan?
Amúgy elég érdekes helyzetben vagyok: bármi mást szeretnék elérni az sikerül. De valahogy a kapcsolatokkal hadban vagyok :/
az oké, én keresnék is, de valamit az elején rontok el. Pl itt a legutóbbi. A csaj hobbi szinten festett képeket:
Szia, XY vagyok. A képem alapján talán kitaláltad, én vagyok akinek tegnap megadtad az elérhetőséged.
Tetszenek a képeid ;)
Ebben mi volt a hiba?
érdeklődj,kérdezz
ha már megdicséred a festményét kapásból jöhet az is hogy mióta fest stb,ezek alap dolgok,ha látja hogy érdeklődsz utána ő is nagyobb eséllyel érdeklődik,meg ha kérdezel akkor csak válaszolni fog
"
Mióta fest?
Mivel fest?
Honnan jött a festés?
Mi ihleti a festésre?
Volt e festő a családjában?
Eladja e a képeit?
Szokott e szabadban festeni?
Szokott e élő portrékat készíteni?
Milyen témát szeret legjobban festeni?
Mennyire köti le a festés?
"
10 sablon kérdés ami fél percen belül a festéshez köthető húgy hogy semmi közöm a festéshez és művészethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!