Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne kideríteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne kideríteni, hogy mit rontok el mindig?

Figyelt kérdés

Volt már pár csaj, akivel odáig jutottunk, hogy megadta a facebookját, bejelöltem, írtam neki. Válaszolt, én is és itt kimerült a beszélgetés.

Ok, tudom, hogy nem így kéne ismerkedni, én is szeretném minél hamarabb valós találkozásba fordítani a dolgot de így nehéz.

Hogyan tudhatnám meg, hogy mit rontok el állandóan?

Amúgy elég érdekes helyzetben vagyok: bármi mást szeretnék elérni az sikerül. De valahogy a kapcsolatokkal hadban vagyok :/

2013. márc. 11. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
keress közös témát,ismerd meg
2013. márc. 11. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:

az oké, én keresnék is, de valamit az elején rontok el. Pl itt a legutóbbi. A csaj hobbi szinten festett képeket:

Szia, XY vagyok. A képem alapján talán kitaláltad, én vagyok akinek tegnap megadtad az elérhetőséged.

Tetszenek a képeid ;)

Ebben mi volt a hiba?

2013. márc. 11. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egesz netes ismerkedes egy nagy hiba! Most nem fejtem ki, de igy van.
2013. márc. 11. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
az hogy ez nem beszélgetési alap,erre max annyit reagál hogy megköszöni
2013. márc. 11. 22:32
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor hogy lehetne mindjárt valami alapját is felvetni a dolognak?
2013. márc. 11. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:

érdeklődj,kérdezz

ha már megdicséred a festményét kapásból jöhet az is hogy mióta fest stb,ezek alap dolgok,ha látja hogy érdeklődsz utána ő is nagyobb eséllyel érdeklődik,meg ha kérdezel akkor csak válaszolni fog

2013. márc. 11. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:

"

Mióta fest?

Mivel fest?

Honnan jött a festés?

Mi ihleti a festésre?

Volt e festő a családjában?

Eladja e a képeit?

Szokott e szabadban festeni?

Szokott e élő portrékat készíteni?

Milyen témát szeret legjobban festeni?

Mennyire köti le a festés?

"

10 sablon kérdés ami fél percen belül a festéshez köthető húgy hogy semmi közöm a festéshez és művészethez.

2013. márc. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!