Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kideríteni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kideríteni, hogy a párom komolyan gondolja velem a kapcsolatot vagy csak egy kaland vagyok neki?

Figyelt kérdés
Nem érzem, hogy fontos lennék neki. Ha meg rákérdezek akkor azt mondja, hogy ne kérdezzek hülyeségeket. De én tudni szeretném. Tartós kapcsolatra vágyom és ha ő másképp gondol ránk, akkor jobb ha minél előbb kiderül.
2013. jan. 25. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Baj ha már nem érzed h mit is akar. Már most baj van a kapcsolatotokkal.
2013. jan. 25. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyelőre nem hinném, hogy komolyan gondolja... de ezt kezdetben szerintem senki se gondolja komolyan, ez idővel alakul ki, hogy összeilletek-e hosszútávon vagy nem.

(Persze ha évek óta együtt vagytok és nem tudja akkor se, az már problémásabb...)

21L

2013. júl. 4. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!