Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker pasi csak rocker lánnyal tud kapcsolatot kialakítani?
Évek óta nem nézek, úgy ki mint egy rocker, nincs acélbetétes bakancsom már, nem hordok zenekaros pólót, nincs már copfom.
A gond egy rocker lánnyal talán annyi, hogy nekem sosem tetszett, az egy ilyen lányon, hogy tetőtől talpig feketében jár, katonai táskád hord, acélbetetésbakancsot, stb. Érdekes, hogy én sosem rajongtam érte. Szóval?
3-as: Na ezaz, attól, hogy valakinek ilyen a zenei ízlése még nem kell talpig feketében járni feltétlenül. A kérdező viszont úgy tűnik csak az ilyen lányokra figyel fel.
5-ös: Ez egy agyonhasznált baromság. Ha mindenben különböztök, akkor abból csak sok vita lesz plusz semmi közös téma szinte.
Lilla: az se jó, ha sok mindenben egyezik két ember. Valóban ellaposodik a kapcsolat. Exemmel egy nap után befejeztük egymás mondatait, annyira hasonlóak voltunk. Két hónap után ellaposodott, elhúztuk még fél évig utána, és egy ritka csúnya szakítás lett belőle.
Az viszont tényleg lényegtelen, hogy ki hogyan öltözködik. A zene annyira nem, eddig egy lány volt az életemben, akivel nem kergettük ki egymást a világból a zenékkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!