Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régén is ilyenek voltak a kapcsolatok húszon éves korig, ugyan ilyenek voltak a lányok, vagy akkor könnyebb volt olyan kapcsolatot találni ami komoly lenne ebben a korban?
Régen nem a lány válaszott magának párt hanem a szülei aminek volt egy hatalmas nagy pozitivuma:
akárkit nem választotak mellé csak oylat aki el tudta tartani aki gondokosdni tudoott róla. És mivel az idösebbeknek álltlaában nagyobb volt az élettapasztalatu kezért álltlaában oylan párt adtak a gyermekük mellé akivel csemetéjük boldogan élhet holtáig. Persze votlak kivételek de ez votl az "átlag"
1! Nem tudom hol élsz, melyik korról beszélsz?
Akkor is lehetett félre dugni. Lehetett rendes kapcsolatot kialakítani. Akkor is volt olyan aki korábban kezdte, valaki későbben. Nem volt könnyebb egyáltalán. Egy alkalmas akkor is volt, sőt utcán való leszólítás is. Nincs semmi különbség. A net ami nem tesz jót senkinek. Nekem ez a véleményem. Gondolom mindenkinek más lesz. Én kint is találtam pedig nem sokáig voltam kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!