Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kideríteni valakiről, hogy bejövök-e neki?
Figyelt kérdés
Nem tudom senkitől megkérdezni rajta kívül. De az meg milyen már ha eléállok azzal, hogy jól érzem veled magam, stb, stb, és szeretném ha több is lehetne köztünk pusztán barátságnál... vagy ezt kellene tennem?2013. febr. 24. 21:41
2/9 A kérdező kommentje:
De ezzel nem támadom le?
2013. febr. 24. 21:44
3/9 anonim válasza:
Hát ne támadd le... Ne légy erőszakos, vezesd rá finoman.
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen kérdezz rá.Bátorság...
5/9 A kérdező kommentje:
Ja, és honnan tudjam hogy itt az idő hogy előhozakodjak ezzel?
2013. febr. 24. 21:47
6/9 anonim válasza:
De csak szigorúan akkor, ha nem valami értelmes srácról van szó! (a "bejövök neked" kérdést olyan 13-14 évig alkalmazzák) utána már nem így működik, hanem összejössz valakivel és lesz belőle valami.
7/9 A kérdező kommentje:
Lányról van szó, a srác én vok. Szóval 14 fölött nem lehet rákérdezni etikai okok miatt?
2013. febr. 24. 21:55
8/9 anonim válasza:
Te vagy a srác? Ez esetben ne beszélj, hanem cselekedj
9/9 anonim válasza:
Nem etikai okok miatt, hanem hogy ne tűnj kis éretlen gyökérnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!