Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felnőtt emberként mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt emberként mekkora jelentőséget tulajdonítatok annak, ha rosszat hallatok valakiről?

Figyelt kérdés

Nem tinédzser kori és időskori pletykára azaz időtöltésre gondoltam ,hanem általában ,ha hallatok egy kiszemelt pasiról/nőről valami rosszat vagy csupán baráti kapcsolatot akartok létesíteni valakiről és hallotok az illetőről valamit.Ilyen esetben megadjátok a lehetőséget az illetőnek,hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét a dolgoknak vagy nem foglalkoztok vele?

Sok embernek van rossz akarója aki szeret feketíteni és negatív színben feltüntetni másokat.Ezek ellen mit lehet tenni??

2012. dec. 19. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Már bocs de, ez akkora általánosság, azt se tudom ki, mit, hogyan mondd róla. Ennek így semmi értelme- mint kérdés. Biztos megpróbálnám kideríteni az igazságot.
2012. dec. 19. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:

A férfiról, aki tetszek nekem néhány hónapja, egy csomó mindent hallottam, de úgy vagyok vele, hogy majd én megtudom, hogy milyen hibája van... ha akarom és eldöntöm, hogy úgy elfogadható-e a számomra. Ennyi!

utálom a pletykákat!

2012. dec. 19. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel Kedves Kérdező!

Mindenki saját maga alakítson ki véleményt másokról!

Ha valakire mondanak valamit akkor nyilván úgy állok hozzá, hogy lehet vigyázni kell vele. Viszont meg kell ismernem ahhoz, hogy eldöntsem valóban ilyen e. Nálam munkahelyen fordult ilyen elő, kiderült, hogy az egyik legjobb dolgozóra mondtak fűt fát vajon miért. Féltékenység......NŐK......nem ragoznám.

2012. dec. 19. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én általában csak annak hiszek, amit magam tapasztalok meg. Tehát én adok egy esélyt annak, akiről rosszat is mondanak, és bizony volt már, hogy teljesen máshogy ismertem meg az illetőt, mint ahogy beállították nekem. Mégis nehéz levetkőzni az előítéleteket valakivel szemben, ha nagyon sok ilyen negatív információt kapunk róla, nyilván már mínuszból indul az illető, de ha nem is adjuk meg neki az esélyt, hogy bizonyítson, akkor mi is olyanok leszünk, mint a pletykások. Ráadásul az emberek változnak!
2012. dec. 19. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem hagyom figyelmen kívül a hallott véleményt, de úgy számolok vele, hogy rosszindulatból is születhetett.

Meg aztán kérdés, hogy mi ez a rossz és ki mondja? Mert ha a legjobb barátom azt mondaná, hogy vigyázz, mert ez az ember agresszív, és tudom, hogy verte az exét, akkor neki elhinném, és nem is kockáztatnék, mert ő nyilván nem akarna rosszat.

De ha pl egy fickóról egy ismeretlen nő mondaná azt, hogy jajj ez megcsal mindenkit, akkor belegondolnék, hogy vajon csak féltékenységből állítja ezt?

Kb ennyiben számítana.

2012. dec. 19. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de mikor ránézetem a srácra tudtam hogy nem igaz amit róla állítanak és mikor megismertem mindkét embert azt aki rosszat állít és őt, akkor rájöttem hogy hazug ember ki ezt mondta. Azt hiszem ezt érzi az ember a lelke mélyén. Mit érzel a lelked mélyén igaz vagy sem? Mert tudod hidd el már rég tudod.
2012. dec. 30. 00:39
 7/9 omba ***** válasza:

Kitől hallok, mit?

Lényegében bárkiről el lehet terjeszteni bármilyen hazugságot, én meg tudom, hogy ki az a pár ember, akit 100%-osra tartok, kit akit szintén meghallgatok, és persze meghallok mindenki mást is, de hát nem túl nagy súllyal.

2013. jan. 11. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Élete legnagyobb hibáját követi el az aki hagyja magát mások által befolyásolni. Most úgy vagyok vele hogy legszívesebben bevetném magam egy forró katlanba.
2013. jan. 11. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

annál kíváncsibb vagyok rá hogy milyen ember! saját magam akarom megtapasztalni, minél több rosszat hallok valakiről annál valószínűbb hogy odamegyek hozzá hogy megismerjem.

és az esetek több mint felében ezek a rossz dolgok valami piti ügyről szóló felnagyított pletykák, amiket az emberek kb. 90%-a elkövet.

szóval ostoba aki hagyja magát ennyire befolyásolni

2013. jan. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!