Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Egy csóknak mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy csóknak mekkora jelentőséget tulajdonítatok?

Figyelt kérdés
Ez jelent már nálatok valamit?
2011. dec. 18. 12:48
 1/8 Big Boss ***** válasza:
Szerezz egy barátnőt és csókolózz egy másikkal, majd meglátod mekkora jelentősége van, megeshet, h még a fakanál is táncolni fog a hátadon :)
2011. dec. 18. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokat jelent, mivel csak azzal csókolózok aki iránt érzek is valamit. De a legtöbben fűvel-fával. Szóval lehet csak én vagyok ilyen régimódi.
2011. dec. 18. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy csók mindig jelent valamit. Nem csókolózunk "akárkivel"
 4/8 anonim ***** válasza:

attól függ:

ha olyantól kapom ,akire áhítozok, akkor óriási

ha olyantól kapom, aki különösebben nem mozgat meg, akkor nincs sok jelentősége.

ha olyan próbálkozik akitől egyáltalán nem akarom, azt pofonnal jutalmazom és örök harag, persze ennek is nagy jelentősége csak negatív értelemben.

22/L

5/8 anonim ***** válasza:

Jelenteni mindig jelent valamit. Ahogy előttem is írták, ha azzal csókolózol,akit szeretsz, akkor szinte a világot jelentheti. De engem döbbentett már rá csók arra, hogy egy másik illetőt szeretek, így az is sokat jelentett, de nem a klasszikus értelemben.

Szóval mindig van jelentősége, még akkor is, ha "akárkivel" történik.

19/L

2011. dec. 18. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a menyasszonyom csókolózna valakivel olyan jelentene, hogy...
2011. dec. 18. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerek olyanokat, akik az egész osztályukkal csókoloztak! De még ők sem tudták meg mondani miért.. pl. egy szép csaj, meg egy (bocs hogy így fogalmazok) undorító, pattanásos kövér bunkó, aki kihasznál mindenkit. Én csak akkor csókolózok valakivel, ha 100%-ig komolyan gondolom!
2011. dec. 18. 13:52
 8/8 B.B05 ***** válasza:

Amikor középsulis voltam, bevallom, én is csókolóztam a fél kollégiummal/osztályommal... Akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, persze, ez megváltozott.

24/L

2011. dec. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!