Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem, túl nagy jelentőséget tulajdonítok az sms-eknek?
értem. csak azt hittem, spórol rajta :)
amúgy sztem az általános, hogy az elején több sms-e-mail váltás van, aztán kevesebb. főleg, ha személyesn is találkoznak a felek.
óóó ilyen gondom nekem is volt..kedves kérdező....
sms-ekre válasz nuku, e-mailekre válasz nuku, max 1-2 nap után vagy egyáltalán NEM!
És ritkán is vette fel.....
eleinte nálam is az volt h mint az őrült nyomta az sms-eket meg hívogatott meg 100 e-mail, de amikor biztos lett a lába alatt a talaj akkor ez úgy abba maradt....
és igazából elkezdett rám nagy ívből sz@rni , mi is csak heti 2x tudtunk kb együtt lenni, amikor kérdeztem kb ugyanazt a választ kaptam mint te.....
aztán meguntam, és ha én nem írtam vagy nem hívtam őt akkor ő sem keresett....ez kib@szott jól esett, majd KEMÉNYEN kiosztottam a lelkem :) azt hagytam h gondolkozzon, nem érdekelt....
Maaaajd újra elkezdett keresni meg írogatott ez tartott kb 2 hétig míg megnyugodott h okés még megvagyok neki....
aztáááááán ugyanez folytatódott.... aztáááááán szakítottam vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!