Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítsak annak jelentőséget, hogy a barátom a volt barátnője és más csajok képeit lájkolja face-en?
Engem ez eléggé idegesít, illetve bánt. :(
20L
Az orangután (Pongo) az embertől legtávolabb álló emberszabású majmok neme. Fejlődési vonala (Ponginae) alcsalád) mintegy 14 millió éve vált el a többi emberszabásúétól (Homininae és Dryopithecinae alcsaládok). Neve malájul erdei embert jelent. Az indonéz bennszülöttek félték és tisztelték, egyes törzseknél a férfiasság próbája volt egy kifejlett hím legyőzése kézitusában.
A közelmúltig két alfajt különböztettek meg, a szumátrai orangutánt (Pongo pygmaeus abelii) és a borneói orangutánt (Pongo pygmaeus pygmaeus). Újabban a két elkülönült populációt külön fajoknak tekintik, Pongo abelii és Pongo pygmaeus néven. Sőt, a borneói orangutánokon belül további 3 alfajt különítettek el, a Pongo pygmaeus pygmaeus-t (Északnyugat-Borneó), Pongo pygmaeus morio-t (Északkelet- és Kelet-Borneó) és a Pongo pygmaeus wurmbii-t (Délnyugat-Borneó)
kb amit az első leírt...
egyébkéntmeg.
mégmindig? de rádásul 20 évesen? nem, ne tulajdoníts. mert f*szság azért. lájkolja? lájkolnak ott mindensz*rt, egyrészt, másrészt meg nem arról beszélünk hogy titokban találkozgatnak... amúgymeg kifejti aki nem iylen álmos mint én, de ez akkoris hlyeésg:)
tessék: lájkol=tetszik neki
a volt csaját ne lájkolja,de más lányok képeit lájkolhatja,ha csak haverság van köztük :)
20L
mégegy: és szeretjük feldobni más csajok kedvét! Énis szivesen értékelek névvel a csajok és pasik alkalmazásban, de nemazért mert bármit is akarnék tőlük!
Önző vagy ugye tudod?
Szerintem nem esküdött semmit, mert nem hiszem hogy házasok lennének.
Egyébként meg nem értem ezt a marhaságot ami mostanság van. Kit érdekel ki mit lájkol? A haverom nője is ki lett akadva, hogy nem jelölte be a haverom hogy kapcsolatban. Hát kit érdekel? Minek kell ezzel foglalkozni? Ez egy közösségi oldal a neten, nem az életed. Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!