Miért tulajdonítanak akkora jelentőséget a szüzesség elvesztésének?
nem értem,hogy miért olyan nagy dolog,ha lefekszik egy ember a másikkal....
elmagyarázná nekem vki?
miért is?
annyira utálom,h felteszek egy teljesen normális kérdést és egy tök értelmetlen választ kapok rá....
aki normálisan válaszolt,annak köszönöm!
nahh jó,de a szűzhártya az bármitől elszakadhat....az csak egy hártya...
rengeteg helyen írják,hogy lovaglástól,futástól,gátfutástól is elszakadhat...
Számomra azért nagy dolog, mert csak egyszer veszthetem el a szüzességem és olyan fiúnak szeretném adni, akiben megbízok.
17/L
Számomra is fontos,mert utálom az olyan ribancokat mostanság,akik az első hímnemű emberrel lefekszenek,csak hogy túl legyenek már rajta.Ha túl vagy rajta/elveszíted,akkor mégis mivel vagy több?-kérdem én.
Számomra sokat számít hogy nagyon szeressem azt a fiút,ő is szeressen engem és ne csak egy eszköz legyek számára,akit kihasználhat mert naivnak néz a fiatalságom miatt.Amúgy is úgy gondolom hogy a szüzesség az egy erény a lányoknál,mert mint a fiúk többen is mondták már erre felé:örülnek ha őelőttük nem járt senki a csajban,vagy legalábbis nem a fél város.Szerintem nem kell sehová sietni,annak szeretném adni ezt az erényt,akit szeretek. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!