A szüzesség elveszítése MINDEN ESETBEN vérzéssel és fájdalommal jár?
Arra azért készülj fel, hogy 14 évesen nincs még teljesen kifejlődve a hüvelyed, és nem termel elég nedvességet sem, nem elég rugalmas a szűzhártyád.
Ilyenkor sokan mondják, hogy áááá, nem is fáj, nem is vérzik, tök jó lesz... francokat.
Ha így lenne, a középkorban igen sok nő nem élte volna meg az esküvője másnapját, ahogy pár iszlám országban ma se.
Én nem véreztem, viszont nagyon fájt...
De ne 14 évesen akard elveszíteni... várj még vele, nem fogod megbánni ha még pár évig elhalasztod (:
19L
"Ha így lenne, a középkorban igen sok nő nem élte volna meg az esküvője másnapját, ahogy pár iszlám országban ma se."
??? Ezt hogy érted?
20:52 :
én úgy tudom hogy ez mindenhol bevett szokás volt. a cselédek pöttyintettek oda egy kis tyúkvért ha esetleg nem lett volna semmi vagy nem vérzett volna a lány.
egyébként nekem fájt (elviselhető, nem visítoztam, annyira nem vészes, ez van ezt kell szeretni.. majd egy idő után. pár alkalom és elmúlik) és véreztem is.. meglepődtem mert annyira nem számítottam de nem volt ciki vagy ilyesmi ha ez is felmerült benned. ez inkább a pasinak jó mert láthatja h az övé a szüzességed. ahogy hallom ez most nagyon sokat számít a fiúk körében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!