Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem korul latok egy not....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lalumalu kérdése:

A ferjem korul latok egy not. O azt mondja hogy nincs koztuk semmi de ezt nem hiszem el. Hogyan tudnam ezt tenyleg kideriteni vagy lezarni?

Figyelt kérdés
Lattam mar smst amit a no kuldott neki de a ferjem mikor beszelt vele azt mondta hogy nem neki akarta kuldeni. Amit en nehezen hiszek el. Megprobaltam mar mindent de tovabbra is azt mondja hogy ez a no senki neki. En mindig azt hiszem hogy egyutt vannak (amit latok, de lehet csak bekepzelek.)Es az idegeim mar tonkre vannak es sztem az ove is. Jogosan talan?

2013. nov. 19. 07:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Aznap mikor meglattam az smst hivtam a not titkos szammal. o egybol hivta a ferjem ez 3x ment. Mikor ujra felhivom es meghalja hogy noi hang letette a telefont. Es ez a no a ferjem fonokenek a felesegenek az apoloja. Es nem egyszer talalkoztunk mar ott. Szoval ha kell bevasarolni menni akkor hivja a ferjem. Es amugy a csaj vietnami es ugye az anyanyelven tud meg gorogul. En meg nem beszelek gorogul. De neha neha eleg surun kell neki menni bevasarolni...

A ferjem mondja hogy nem rakna szegyenbe magat a fonokeeknel hogy lesulyed ennek a nonek a szintjere. (Ezt meg is ertem de mi van ha csak emiatt csinaljak titokba?)

2013. nov. 19. 10:41
 12/27 anonim ***** válasza:

Hat minek viszi vasarolgatni?

Te nagyon naiv vagy, vigyazz nehogy meg jobban belebonyolodj ebbe a hazassagba, mert a ferjed a johiszemuseged kihasznalja

Nem mindenki olyan becsuletes mint te

Ez durva atverés

Ne maradj egy hazug, gerinctelen ember mellett

2013. nov. 19. 11:38
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor magyarázd el neki vietnámiúl, hogy szálljon le a férjedről, amikor senki sem látja szorítsd be egy sarokba aztán mond neki nyugodtan magyarul hogy a pasi a tied, hidd el érteni fogja:)
2013. nov. 19. 11:57
 14/27 anonim ***** válasza:

Nem kell neked beszélni a nővel. Ha tényleg zaklatja a férjedet, akkor nyilván a férjed is le tudná állítani, ha akarná.

Bízz a megérzéseidben, a bizonyítékokban, és cselekedj aszerint.

Ha megcsal a férjed, úgysem fogja bevallani, már sajnos láttam ilyet, olyan idióta meséket tudnak kitalálni, és még csodálkoznak, hogyha nem hiszed el.

2013. nov. 19. 12:31
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a te dolgod a növel megverekedni, ölre menni, ez kizárólag a férjed dolga, h leültesse es ne engedje befolyni az életetekbe.

Az egész a ferjed hibajaból törtent, ö kell a helyzetet tisztazza.

2013. nov. 19. 13:25
 16/27 anonim ***** válasza:

10.-es.

Fordított világot élünk,ezt eddig is tudtam.A nőnek kellene elzavarnia a pasija körül legyeskedőt???

Nem a férfinak kellene leállítani a csajt??

Felcserélődtek a szerepek.A pasiknak meg nyilván tetszik, hogy a nője,és egy idegen nő harcolnak egymással....:(

Kérdező: ha a férjed azt mondja, nincs köze hozzá, próbálj hinni neki, de azért légy résen.

Figyeld a jeleket, előbb-utóbb lebukik valamin,ha sáros...

Amúgy a csaj ha nem tud magyarul,hogy kommunikálnak?

2013. nov. 19. 16:05
 17/27 anonim ***** válasza:

Hogy kommunikalnak , utolso valaszolo?

Dugnak, nem kommunikalnak

Ha görögben el a kerdezö a ferjevel , akkor a ferje görög

Most ébredtél, latom

2013. nov. 19. 16:13
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem most ébredtem,bocs.De attól,hogy görögben élnek,még nem következik, hogy a férje is görög,azt sehol se írta a kérdező,tudtommal.

Mindegy,nem érdekes.Részletkérdés.

A kérdező nem is tudna a csajjal értekezni.A férje meg gondolom megoldja,ha görög,ha nem:)

2013. nov. 19. 16:34
 19/27 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek. Az igaz hogy resen vagyok de lehet hogy mindenben csak en latom a rosszat. Es en nem fogok harcolni a novel mert tudom hogy a helyszinen kinyirnam...De mar lattuk egymast parszor.Azert mennek egyutt vasarolni mert ugye kozos fonok es ez a no ugyel a felesegere meg a konyhai dolgokra. A ferjem nem gorog hanem afrikai de persze beszeli a gorogot mert kozel 10 eve Cipruson van. Es ez a no meg kb 3 eve. Az igaz hogy az sms ota nem hivja nem ir neki.De hogy mit hogy tisztaztak azt nem tudom. A ferjem mindig azt mondja hogy ha egy kicsit hiszek neki es bizom benne latni fogok minden tisztan es azt is hogy o egy szent. En ebbe nagyon ketelkedem...
2013. nov. 19. 16:48
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem a nö a hibás, ismétlem, hanem a férjed, ne kezeld gyerekként.

Ö csabitotta el es kezdemenyzett a növel , az meg egy lotyó

A ferjed a házas es neki van elszamolnivalója, nem a nönek

Az biztos h a nö is jellemtelen , de elsösorban a ferjed hibaja

2013. nov. 19. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!