Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem korul latok egy not. O azt mondja hogy nincs koztuk semmi de ezt nem hiszem el. Hogyan tudnam ezt tenyleg kideriteni vagy lezarni?
Aznap mikor meglattam az smst hivtam a not titkos szammal. o egybol hivta a ferjem ez 3x ment. Mikor ujra felhivom es meghalja hogy noi hang letette a telefont. Es ez a no a ferjem fonokenek a felesegenek az apoloja. Es nem egyszer talalkoztunk mar ott. Szoval ha kell bevasarolni menni akkor hivja a ferjem. Es amugy a csaj vietnami es ugye az anyanyelven tud meg gorogul. En meg nem beszelek gorogul. De neha neha eleg surun kell neki menni bevasarolni...
A ferjem mondja hogy nem rakna szegyenbe magat a fonokeeknel hogy lesulyed ennek a nonek a szintjere. (Ezt meg is ertem de mi van ha csak emiatt csinaljak titokba?)
Hat minek viszi vasarolgatni?
Te nagyon naiv vagy, vigyazz nehogy meg jobban belebonyolodj ebbe a hazassagba, mert a ferjed a johiszemuseged kihasznalja
Nem mindenki olyan becsuletes mint te
Ez durva atverés
Ne maradj egy hazug, gerinctelen ember mellett
Nem kell neked beszélni a nővel. Ha tényleg zaklatja a férjedet, akkor nyilván a férjed is le tudná állítani, ha akarná.
Bízz a megérzéseidben, a bizonyítékokban, és cselekedj aszerint.
Ha megcsal a férjed, úgysem fogja bevallani, már sajnos láttam ilyet, olyan idióta meséket tudnak kitalálni, és még csodálkoznak, hogyha nem hiszed el.
Szerintem sem a te dolgod a növel megverekedni, ölre menni, ez kizárólag a férjed dolga, h leültesse es ne engedje befolyni az életetekbe.
Az egész a ferjed hibajaból törtent, ö kell a helyzetet tisztazza.
10.-es.
Fordított világot élünk,ezt eddig is tudtam.A nőnek kellene elzavarnia a pasija körül legyeskedőt???
Nem a férfinak kellene leállítani a csajt??
Felcserélődtek a szerepek.A pasiknak meg nyilván tetszik, hogy a nője,és egy idegen nő harcolnak egymással....:(
Kérdező: ha a férjed azt mondja, nincs köze hozzá, próbálj hinni neki, de azért légy résen.
Figyeld a jeleket, előbb-utóbb lebukik valamin,ha sáros...
Amúgy a csaj ha nem tud magyarul,hogy kommunikálnak?
Hogy kommunikalnak , utolso valaszolo?
Dugnak, nem kommunikalnak
Ha görögben el a kerdezö a ferjevel , akkor a ferje görög
Most ébredtél, latom
Nem most ébredtem,bocs.De attól,hogy görögben élnek,még nem következik, hogy a férje is görög,azt sehol se írta a kérdező,tudtommal.
Mindegy,nem érdekes.Részletkérdés.
A kérdező nem is tudna a csajjal értekezni.A férje meg gondolom megoldja,ha görög,ha nem:)
Nem a nö a hibás, ismétlem, hanem a férjed, ne kezeld gyerekként.
Ö csabitotta el es kezdemenyzett a növel , az meg egy lotyó
A ferjed a házas es neki van elszamolnivalója, nem a nönek
Az biztos h a nö is jellemtelen , de elsösorban a ferjed hibaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!