Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem korul latok egy not. O azt mondja hogy nincs koztuk semmi de ezt nem hiszem el. Hogyan tudnam ezt tenyleg kideriteni vagy lezarni?
16-os
10es vagyok.
Hidd el van olyan helyzet amikor a pasi ott ès akkor nem tudja leállítani a csajt.
Egyszerūen nem teheti, híába szeretnè.
Ès igen a pasik is szeretik ha a barátnōjūk kiáll melettük, èrtük.
Amùgy csak a miheztartás vègett 6 èv után tudtam meg a felesègemtōl hogy pontossan akkor mi is törtènt.
Èn akkor nem tehettem meg hogy leállítom a csajt.
De ha èrdekel konkrètan megírom privibe hogy mèrt, mert van az a szitu:)
Rendben, írjál, kiváncsian várom. :)
Bocsi, kérdező az offért.
Ráakaszkodott egy curva.. / olyan karokon, ahol vietnámi lányok is tanultak, tudnának mesélni erről a fiúk, hogy megy ez. Más kultúra, konkrét pl teljesen természetesnek vette pl az egyik, hogy belehuppant viccből a fiú ölébe egy kicsit.. feladat megoldás közben, azután kiröppent és folytatta a munkát// sz. hagyd a fenébe - én még akkor is megbocsátanám,ha netalántán becurvázott- akkor, ha egyébként úgy érzed:
szeret Téged és Te szereted Őt
Azert nem hagy el emiatt a nö miatt, mert nincs tulsagosan oda a nöert, csak 1-2 szexpartira kellett
De, a ferjed keresöben van melletted es megragadja az alkalmakat.
Ha majd olyat kap, aki jobb mint te, akkor válni fog es azt tudni fogod.
Egyelöre nem találta meg azt a nöt , akiért válna, de bármikor felbukkanhat, a férjed hibájából, mert ennyire tartja a házasságotokat.
Barmilyen lotyó, barmikor belereondithat a hazassagodba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!