Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem korul latok egy not....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lalumalu kérdése:

A ferjem korul latok egy not. O azt mondja hogy nincs koztuk semmi de ezt nem hiszem el. Hogyan tudnam ezt tenyleg kideriteni vagy lezarni?

Figyelt kérdés
Lattam mar smst amit a no kuldott neki de a ferjem mikor beszelt vele azt mondta hogy nem neki akarta kuldeni. Amit en nehezen hiszek el. Megprobaltam mar mindent de tovabbra is azt mondja hogy ez a no senki neki. En mindig azt hiszem hogy egyutt vannak (amit latok, de lehet csak bekepzelek.)Es az idegeim mar tonkre vannak es sztem az ove is. Jogosan talan?

2013. nov. 19. 07:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azert egy ilyen sms " jo ejt szerelmem" , es neked meg ketelyeid vannak? Miben ketelkedsz?
2013. nov. 19. 18:37
 22/27 anonim ***** válasza:

16-os

10es vagyok.

Hidd el van olyan helyzet amikor a pasi ott ès akkor nem tudja leállítani a csajt.

Egyszerūen nem teheti, híába szeretnè.

Ès igen a pasik is szeretik ha a barátnōjūk kiáll melettük, èrtük.

Amùgy csak a miheztartás vègett 6 èv után tudtam meg a felesègemtōl hogy pontossan akkor mi is törtènt.

Èn akkor nem tehettem meg hogy leállítom a csajt.

De ha èrdekel konkrètan megírom privibe hogy mèrt, mert van az a szitu:)

2013. nov. 19. 19:03
 23/27 anonim ***** válasza:

Rendben, írjál, kiváncsian várom. :)

Bocsi, kérdező az offért.

2013. nov. 19. 20:12
 24/27 A kérdező kommentje:
Ezt en is mondtam neki hogy ez csak az o hibaja mert o hozta be az eletunkbe ezt a not es nem en. O is tisztaba van ezzel es azt mondja hogy sajnalja, de tenlyeg nem csinalt vele semmit es az en kedvemert nem fog olyat mondani amit nem csinalt. Regebb ota van ez a sejtes de az smst nem reg lattam. De azt nem ertem hogy akkor miert engem vett felesegul es most hogy ezek tortentek miert nem akar valni es hagyni engem?! Folyamatosan a jovonket tervezi stb. Miert???? Az sms ota tenyleg nem hivja ugy mint elotte es neki ir vagy csak jol megy a titok. Ezt nem tudom.
2013. nov. 20. 07:00
 25/27 anonim ***** válasza:

Ráakaszkodott egy curva.. / olyan karokon, ahol vietnámi lányok is tanultak, tudnának mesélni erről a fiúk, hogy megy ez. Más kultúra, konkrét pl teljesen természetesnek vette pl az egyik, hogy belehuppant viccből a fiú ölébe egy kicsit.. feladat megoldás közben, azután kiröppent és folytatta a munkát// sz. hagyd a fenébe - én még akkor is megbocsátanám,ha netalántán becurvázott- akkor, ha egyébként úgy érzed:

szeret Téged és Te szereted Őt

2013. nov. 20. 08:56
 26/27 anonim ***** válasza:

Azert nem hagy el emiatt a nö miatt, mert nincs tulsagosan oda a nöert, csak 1-2 szexpartira kellett

De, a ferjed keresöben van melletted es megragadja az alkalmakat.

Ha majd olyat kap, aki jobb mint te, akkor válni fog es azt tudni fogod.

Egyelöre nem találta meg azt a nöt , akiért válna, de bármikor felbukkanhat, a férjed hibájából, mert ennyire tartja a házasságotokat.

Barmilyen lotyó, barmikor belereondithat a hazassagodba

2013. nov. 20. 16:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi lett végül, kérdező?
2014. szept. 18. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!