Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehetne kideríteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kideríteni az igazságot? (megcsalás)

Figyelt kérdés
Férjemmel huszonéves házasok vagyunk, van 3 gyermekünk. Szexuális életünk egy bizonyos műtétem miatt szinte nulla. A minap szárnyra kapott a hír, miszerint az egyik bérlőnk a férjemtől terhes. A bérlőink egy nagyon kedves pár, de a férfi elég sokat dolgozik, így a nő gyakran van egyedül. Még ha a férjem ezzel a bizonyos nővel csalt is, még nem 100%, hogy tőle lett terhes, mégis mindenki ezt készpénznek veszi. Férjem tagad. Egy világ omlik bennem össze, ha megszüli a nő a gyereket, és kiderül hogy tényleg a férjemé. De ez hogyan derülhet ki? Férjem biztos nem vállalna be még egy gyereket, annyira ismerem. Mivel nem állnak túl jól anyagilag a bérlőink, attól félek, hogy a Nőnek nem lesz pénze elvetetni a gyereket, a férjem mivel tagad, így ő nem fizeti neki ki, én pedig tuti biztos ebbe sosem leszek beavatva, így a gyerek megszületik. Mit tehetnék ezellen?
2015. okt. 15. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó ha ez nekem szólt amit írtál... Arra értettem a zárójeles részt, hogy a kérdező írta, hogy egy világ omlik össze ha kiderül, hogy a férje gyereke. Felnőtt embernek van igénye a szexre, ha nő, ha férfi, ha valami miatt én nem tudok vagy nem akarok vele szexelni, akkor megértem, hogy másnál keresi ezt. Ha mással szexel és nem velem, akkor ugyanúgy teherbe eshet a másik is. Most lehet én vagyok túl nyitott, vagy nemtörődöm ebben a témában, biztosan rosszul esne nekem is és elgondolkoznék, hogy mi miért történt, de nem hiszem, hogy pl emiatt elválnék.
2015. okt. 16. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Te nem sokat tehetsz... a gyerek megszületik, ha nem megy a nő abortuszra, attól hogy NEKED tagad a férjed... neki még adhat rá pénzt, - aztán a nő döntése.

Hogy ki a gyerek apja, az egy ténykérdés, mindegy ki-mit mond - ha a nő társa aláírja az apasági nyilatkozatot, akkor ő lesz. Bár, ha mindenki erről beszél, akkor szerintem meg fogja gondolni, és akkor marad a szokásos eljárás a DNS teszt, ha a nő ragaszkodik hozzá.

Szinte nulla szexuális élet sajna nem elég egy házasság fenntartásához.

2015. okt. 18. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!