Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kideríteni? Mivel lehetne a legmegfelelőbben leszólítani?
Az a helyzet hogy kb. 1-2 naponta "összefutok" egy lánnyal egy boltban, ő ott dolgozik. Nekem nagyon szimpatikus, de nem tudom mi lenne a legjobb ötlet arra hogy szóba álljak vele azon kívül hogy köszönünk egymásnak. Meg ugye ezt sem tudom, hogy esetleg én szimpatikus vagyok e neki?
Ha esetleg van valakinek valamiféle ötlete azt szívesen meghallgatom! :)
25F
vegyél tőle valamit minden nap.
kérdezz rá, hogy lenne-e kedve meginni munka után veled valamit
őszintén mondd meg neki, hogy felfigyeltél rá, szimpatikusnak találod, és ha nem foglalt, szeretnél vele megismerkedni.
ha nem mered ezt megmondani neki, írj le egy cetlire az e-mail címeddel és mobilszámoddal, neveddel együtt, és add át neki.
ha akar, majd keres.
Kérdezd meg tőle, hogy merre található a félbarna Arany Ászok. Majd amikor megmutatja, kezd el neki ezeket mondani:
- Te nem azt keresed, hanem "aminek az alja barna, a teteje világos"
-Ha azt mondja, hogy már pedig nem az, akkor mondd meg, hogy "De hát a kollégája már adott ilyet, nekem ne akarja megmagyarázni.."
-Tedd még hozzá, hogy biztosan nem tervezték újra a külsejét, mert az drága lenne nagyon, közgázon tanítják...
-Meg mondd még, hogy micsoda dolog, hogy előre vannak húzkodva a termékek, hogy úgy nézzen ki a polc, mintha tele lenne, te ismered az ilyen kereskedelmi trükköket, ne akarjanak átverni, ami üres az üres, nincs mit tagadni... (Közben pakolgasd a sörös dobozokat össze vissza tüntető jelleggel. )
Engem egy öreg "néni" ezzel vagy 5 percig szóval tudott tartani, már a kolléganőm mentett ki, hogy menjek le a parkolóba felhozni a bevásárlókocsikat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!