Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők-Lányok! Hogy kell titeket leszólítani utcán, buszmegállókban, stb?
ugy hogy ne küldjetek el!
ja és a ruházat,cipő,haj milyen legyen?
kort írjatok
Részemről, sehogy.
Ha menet közben vagyok akkor vagy halál kómásan reggel, vagy munkától tele tökkel délután. Nagyon nincs kedvem dumálni főleg jópofizni. Szerintem a lányok többsége hasonlóan érez.
Nem kell túlbonyolítani, főleg ha tetszel a lánynak, ha meg nem, akkor se. Odamész és kialakítasz egy kontaktot, hogy nagyon szimpatikus neked, szívesen ismerkednél vele, mert szép a szeme, tetszik a haja, stb.
25/N
Valami ürüggyel leginkább, meg kell egy pár perc mire felmérem a másikat. Ha elhív, egyből elutasítanám zavaromban, aztán lehet pár perccel később megbánnám.
Bármilyen lame excuse használhatsz, aztán ha mosolyog rád, még azt is bedobhatod, hogy valójában csak oda akartál menni hozzá.
Sehogy! Maximum ha adódik valami szituáció, mint pl. ha leszakad a bevásárlószatyor, és jössz segíteni! Tudom, nem gyakori helyzet, de ez van:D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!