Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen leszólítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen leszólítani a buszon egy cirka 17-18 éves lányt?

Figyelt kérdés
A környékünkön a buszon rendszeresen látom, és mivel nincs barátnőm, gondoltam, megpróbálom. Érvek pro és kontra?
2015. aug. 10. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Pro: Nincs igazából vesztenivalód, max. beégsz, de öt perc múlva úgyis mindenki elfelejti.

Kontra: 1. Nem illik hozzád korban a csaj. 2. Alapból nem menő az utcán/tömegközlekedési eszközön való ismerkedés. Nem tudom Budapesten élsz-e. Ha igen, akkor gondolom te is tapasztaltad, hogy az emberek nem igazán nyitottak a kommunikációra. Érthető okokból. Ha hozzád odamenne egy idegen, te is rögtön arra gondolnál, hogy vagy koldus, vagy környezetvédő aktivista. Szóval a módszer nem igazán hatásos.

2015. aug. 10. 18:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Hú, igazad van! Egyszer egy csinos lány jött oda hozzám, hogy tüzet kérjen, majd utána maradt még és egy pár mondatot váltottunk, de baromira kelletlenül folyt a dolog részemről, pedig pasiként ELVILEG már a szexen kellett volna járnia az agyamnak, de inkább kényelmetlen volt a szitu.
2015. aug. 10. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát gáz. Nekem nem kellene olyan "férfi", aki kislányok után fut. 30N
2015. aug. 10. 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:
No, azért nem ennyire drámai a helyzet, csak megfordult a fejemben a dolog. :)
2015. aug. 10. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
# 3 De neki sem kellesz te, mert kislányok után fut. :) :D
2015. aug. 10. 19:20
 6/10 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen egy 38 éves, 3 gyerekes anyukával szoktam flörtölni. Úgyhogy nem, nem csak a "kislányok" érdekelnek. :)
2015. aug. 10. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:

A mai világban mindenki mindenkivel. Ebből a szempontból nem lenne annyira vészes, nincs ebben semmi. 12 év korkülönbség nem a világ egyébként. Később akár jól működő tartós kapcsolat is lehetne belőle.

Úgyis az emberek és fiatalok többsége halmozza a párjait, szakít, összejön valaki mással, vele is lefekszik, később vele is szakít, stb. Semmivel nem gázabb egy 17 éves lány leszólítanod.

Az vesse rád az első követ, akinek tökéletes a kapcsolata és az is marad mindig.

2015. aug. 10. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:
12 év, 7 éve.. Hajrá
2015. aug. 10. 23:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm a további hozzászólásokat. Akkor majd ahogy alakul. :)
2015. aug. 11. 04:48
 10/10 anonim ***** válasza:

"Hát gáz. Nekem nem kellene olyan "férfi", aki kislányok után fut. 30N"

Ki kérdezte, hogy neked kellene-e olyan. Amúgy 30 évesen a "gáz" szót használni, több mint kínos :)

2015. aug. 11. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!