Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen először próbáltam leszólítani egy lányt. Nem jött össze. Leírnátok a véleményeteket?
Helló!
No az úgy volt, hogy az egyetemen sétáltam és beültem egy kézilabda meccsre. Lecserélték az egyik lányt aki mellém ült a padra. Szolíd, pici, barnaszemű. A kedvencem.
Épp meg akartam szólítani amikor vége lett a meccsnek. Megvártam mire átöltözik és akkor megszólítottam.
Zavarban voltam és ő is.
Annyit mondtam, hogy szia, láttalak, hogy milyen jól játszottál, megadnád a számod és megmondanád neved?
Nem szerette volna...
Ez azért volt mert nem tetszettem neki?
Vagy mert semmi eredetiség nem volt a szövegben?
Mindkettő?
Hogyan kellett volna csinálnom?
Jöhet persze mókás komment is, jót nevetek rajtuk, de azért mondjatok valami hasznosat is.
Köszi.
mégha tetszettél is, képzeld magad a helyébe. Végzel a meccsel tök fáradt vagy, talán csapzott is, és erre jön vmi perverz aki egyből haza akar vinni (némi túlzással)... Szerintem te se adtad volna meg a számod :)
Ha Még mindig tetszik a csaj, akkor menj oda hozzá legközelebb, és kérj tőle bocsánatot a lerohanásért... ;)
Látom, amúgy nem vagy egy hólyag, szal egyetértek az előttem szólókkal (menj oda, mondd neki, hogy bocs, stb). Plusz szerintem vigyél egy kiscsokit, vagy túrórudit legközelebb, de ne tégy úgy, mintha neki vitted volna. csak nyúlj be a kabátod, pulcsid zsebébe és húzd elő, hogy "kééred?" és nyújtsd. ha nem kell neki, akkor megeheted te:D
azért a rudit ne a nadrágod bal zsebéből húzd elő :DDDD
TE LOW!
Hát hogy lehet ilyen szar szemét szöveggel nőhöz odalépni? :D
Valami jobbat is tolhattál volna, nem pedig a 3. mondatban leszúrni szegény ártatlan tini sunit...
A tény, hogy először csinálod, meg hogy ide írogatsz jóváhagyásért jelzi, hogy nem vagy biztos magadban.
Nincs önbizalmad.
Azt pedig megérzik a nők, mint szart a cipőtalpon.
És nem komálják:D
Szerintem tök frankó, hogy legalább megpróbáltad. Ez csak annyit jelent, h. majd egyre több lányt fogsz majd "leszólítani" de inkább használjuk a "szóba elegyedek" kifejezést.
amúgy mindek kérted el a számát? - csak külső alapján döntöttél? ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy "de megdug*álak".
Nem tudom ha valakit leszólítok akkor az nem a telefonszáma miatt lesz hanem mert tényleg érdekel a csaj. Mert amit te írtál az tök olyan mintha csak a telefonszáma érdekelt volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!