Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen először próbáltam leszólítani egy lányt. Nem jött össze. Leírnátok a véleményeteket?
Helló!
No az úgy volt, hogy az egyetemen sétáltam és beültem egy kézilabda meccsre. Lecserélték az egyik lányt aki mellém ült a padra. Szolíd, pici, barnaszemű. A kedvencem.
Épp meg akartam szólítani amikor vége lett a meccsnek. Megvártam mire átöltözik és akkor megszólítottam.
Zavarban voltam és ő is.
Annyit mondtam, hogy szia, láttalak, hogy milyen jól játszottál, megadnád a számod és megmondanád neved?
Nem szerette volna...
Ez azért volt mert nem tetszettem neki?
Vagy mert semmi eredetiség nem volt a szövegben?
Mindkettő?
Hogyan kellett volna csinálnom?
Jöhet persze mókás komment is, jót nevetek rajtuk, de azért mondjatok valami hasznosat is.
Köszi.
Igen ajtóstul rontottam a házba. De ekkor is olyan zavarban voltam... :)
Nem hinném, hogy bocsánatot tudok tőle kérni. Ez egy nagy egyetem. Nem hinném, hogy hamar látni fogom. Hameg igen -miután már leszerepeltem- nem hinném, hogy lenne pofám bocsánatot kérni.
Mégjobban nyomulásnak gondolná nem?
Amúgy a számát azért akartam elkérni mert telefonon randit kérni sokkal kevésbé hoz zavarba... (legalábbis így képzelem. Még sohase tettem.)
Köszönöm a válaszotok.
Kedves Utolsó!
Tudom, hogy nem az a szokás amit én csinálok. De tudod én elég félénk vagyok.
Remélem nem kell örökbefogadáson gondolkodnom ugyanis annál nagyobb ajándékot elképzelni sem tudok, hogy egy hölgy a közös gyermekünket a világra hozza.
Nem tudod, hogy micsoda akadályt küzdöttem le amikor ismeretlenül hozzászóltam.
Aludtam rá egyet. Megkeresem a lányt és bocsánatot kérek tőle.
Köszönöm, hogy segítettek.
az én tanácsom az lenne h aki nem játszik nem is nyerhet!
sok sikert és ne legyél félénk:) legyél magabiztos ha nem jött össze az a teloszám nem kell kétségbeesni meg kell próbálni még egyszer:)
Nem úgy nézek én ki mint egy sportmenedzser! :)
Eredeti nem volt belátom. Hirtelen nem jutott eszembe semmi használható... Van ez így...
Hát ez tok looooseeeeeeeeer szoveg,
inkabb
-szep a cipod!!!Dugunk???
Szerintem is először csak beszélgetést kellett volna kezdened valahogy mert ismeretleneknek senki se szokta megadni a számát
ez olyan is lehetett volna mikor valamelyik nap ebédeltünk és az egyik haveromhoz odajött egy lány és elkérte a számát, mondta hogy valamelyik barátnőjének tetszik, aztán kiderült hogy csak szórakozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!