Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire riaszt el, hogy a srácnak eléggé kisfiús az arca még 21 évesen is?
Figyelt kérdés
Gyakran elkérik a személyimet például a lottózóban... Azért ez mennyire gáz már nem? Én nagyon rosszul érzem magam emiatt.2015. aug. 2. 11:45
1/27 anonim válasza:
Idősebbekre is rákérdeznek, akinek olyan a génállománya. Mondjuk 21 évesen még nem annyira vészes, még férfiasodhatsz, valószínűleg fogsz is (nem tudom, sportolsz-e például valamit), majd ha 30 évesen is elkérik, akkor kezdhetsz gondolkodni. :-)
2/27 anonim válasza:
Tőlem 28 évesen is már kérték el :D Bár nekem amellett, hogy kisfiús, még rettenetesen ocsmány arcom is van. Na meg alacsony is vagyok. Szóval soha, de soha nem lehet barátnőm.
3/27 anonim válasza:
Imádom a babarcú fiúkat, férfiakat.
5/27 anonim válasza:
Barátomtól még most, 33 évesen is elkérték, mikor épp nem volt borostája :D Szerintem iszonyú aranyos, szeretem az ilyet.
22l
6/27 anonim válasza:
Én is 21 vagyok és nagyon kölyökképem van. :) Nem kifogásolta senki eddig.
7/27 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Kivéve akkor, ha a viselkedése is kisfiús :)
8/27 anonim válasza:
Itt kamuznak a lányok, mert a valóságban egyenesen undorodnak a kisfiús pasiktól... Tapasztalat sajnos. Nem volt még barátnőm soha.
10/27 anonim válasza:
Velem az egyik eladócsaj megcsinálja simán, hogy nem köszön vissza, amikor bemegyek vásárolni, annyira utál... Szóval ez a valóság sajnos, hogy piszkosul utálják a nők a kisfiús pasikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!