Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire riaszt el, hogy a srácnak eléggé kisfiús az arca még 21 évesen is?

Figyelt kérdés
Gyakran elkérik a személyimet például a lottózóban... Azért ez mennyire gáz már nem? Én nagyon rosszul érzem magam emiatt.

2015. aug. 2. 11:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%
Vagy valami hatalmas probléma van a személyiségeddel, vagy olyan lányokkal találkoztál eddig, akik meg sem érdemelnének.
2015. aug. 2. 13:03
 12/27 anonim ***** válasza:
29%

"Vagy valami hatalmas probléma van a személyiségeddel"

Egy eladócsaj, vagy egy pénztároscsaj honnan tudná, hogy milyen a személyiségem? Azok csak a külsőmet látják...

2015. aug. 2. 13:08
 13/27 anonim ***** válasza:
10%

Taszítja őket,tanúsítom.Kisfiúnak néznek sokszor,de hát mindegy is.Meg nyomoréknak is,mert nem születtem helyesnek,és még sorolhatnám...

24/F

2015. aug. 2. 13:10
 14/27 anonim ***** válasza:
16%

"Taszítja őket,tanúsítom.Kisfiúnak néznek sokszor,de hát mindegy is.Meg nyomoréknak is,mert nem születtem helyesnek,és még sorolhatnám...

24/F"

Ott a pont sajnos!...

2015. aug. 2. 13:15
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
Lepontoztak azért mert azt írtam, hogy imádom őket. Pedig gyakorin többször küldtek már magukról képet ilyen fiúk és kivétel nélkül mind nagyon tetszett.
2015. aug. 2. 13:15
 16/27 anonim ***** válasza:
11%

"Lepontoztak azért mert azt írtam, hogy imádom őket. Pedig gyakorin többször küldtek már magukról képet ilyen fiúk és kivétel nélkül mind nagyon tetszett."

Ne kamuzz már, akkor áruld már el, hogy nekem pl miért nem volt még csajom, ha elvileg ti odavagytok értünk, kisfiús pasikért?...

2015. aug. 2. 13:21
 17/27 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk én ezer, hogy nem járnék olyan sráccal, aki ennyire negatív, pesszimista, és még önbizalma sincs, messziről kerülöm az ilyet, taszít, nem erre van szükségem egy párkapcsolatban egy elvileg férfitől. Mert ez a férfiatlan, nem a kisfiús arc, amit én egyébként nagyon szeretek és pártolok. Sőt, sokkal inkább taszító, mint bármilyen arc.
2015. aug. 2. 13:26
 18/27 anonim ***** válasza:
49%

Nincs oda minden nő a kisfiús arcért (én sem igazán), de van, akinek az tetszik, nem egyforma az ízlésünk.

A lécsőházunk házmesterének a fia is kisfiús kinézetű, alacsony is, és mégis van barátnője.

2015. aug. 2. 13:28
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

Mert innen latszik, hogy egy nyivakolos kis p*cs vagy, aki az egesz vilagra haragszik. Akkor szemtol-szembe ,miert ne lehetne ezt eszrevenni(elados csaj)?

Nekem mar tetszett tobb ilyen srac, emelle mind alacsonyak is voltak. De oket ossze nem lehetne hasonlitani egy-ket itteni sirankozoval.

2015. aug. 2. 13:32
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy ilyen vita lesz ebből az ártalmatlan kérdésből. Azért jó látni, hogy van olyan lány akinek bejön, bár én azt tapasztalom, hogy nem vesznek komolyan a lányok. Inkább cukinak, aranyosnak tartanak, aki nem léphet ki a barátzónából.
2015. aug. 2. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!