Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire riaszt el, hogy a srácnak eléggé kisfiús az arca még 21 évesen is?

Figyelt kérdés
Gyakran elkérik a személyimet például a lottózóban... Azért ez mennyire gáz már nem? Én nagyon rosszul érzem magam emiatt.

2015. aug. 2. 11:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%
21 éves vagy, még ennyi idősen nagyon sok pasinak kisfiús az arca, sokan csak 25 fölött kezdenek igazán férfiasodni.
2015. aug. 2. 13:47
 22/27 anonim ***** válasza:
67%
kíváncsi lennék az arcodra, ha tudsz képet küldeni :)
2015. aug. 2. 13:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Én is. Természetesen privátban.
2015. aug. 2. 13:51
 24/27 anonim ***** válasza:
64%

Ha jóképű vagy akkor nem zavarja őket nyilván, ha pedig akkor szintén nem sokat számít.

Összességében inkább előny, mert letagadhatsz pár évet majd, de ez elsősorban 30 felett lesz érdekes.

2015. aug. 2. 13:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
#16 én egyáltalán nem állítottam olyat, hogy a nőknek bejönnek a babarcú pasik, én azt állítottam, hogy nekem bejönnek a babarcú fiúk
2015. aug. 2. 13:55
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem lett nagy vita,sosem volt itt vita. Teljesen egyoldalú a dolog,én elhiszem hogy létezik olyan nő,akinek tetszik csak ez maximum 1%-a a nőknek.Lehet még annyi sem.Na most arra az esély,hogy találjak egy ilyet,akárhogyan is számolom,nagyon minimális,szinte 0-hoz konvergál.

Ja és egyetlen nőre sincs ráírva,hogy ilyesmit szereti,vagy teljesen mást.

Szóval az esélyeket latolgatva, az exponenciális görbének a 0-hoz közelítő szakasza jellemzi az esélyeket.

24/F

2015. aug. 2. 14:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek titeket, mert nekem is kisfiús az arcom, ezért minden lány elutasít, bár az is lehet, hogy azért, mert ronda is vagyok, ezért sem volt még 24 évesen barátnőm.... 24/F
2020. okt. 15. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!