Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisfiús arc egy 17 éves srácnak nagy hátrány?
Kb kinézek vagy 14 évesnek. :D
Nem tudok vele mit kezdeni, az a gond.
De mégis miben szenvedek ezáltal hátrányt, hogy egy felsős általános iskolás kissrácnak tűnök?
17/F
igen NAGY.
AKÁRKI AKÁRMIT IS MOND hátrány.
és 19 vagyok, de 13-14 nek néznek...és a velem 1 korú lányok kisgyereket, kisfiút mondanak nekem.
gondolkozok a plasztikai műtéten.
ui: 1 lánynak sem kellek aki velem 1 korú.
csak 10-14 évesek alsóból jönnek fel az emeletre és szerelmes levelekkel basztatnak.
Köszi az eddigieket! :)
Szakáll? Hát nekem még az sem állna jól. :D
Ha valakit érdekel egyébként, küldök képet privátban. Hátha úgy könnyebben tudtok valamilyen tanácsot adni.
De szerintem ez tök egyértelmű. Olyan, mintha azt kérdeznéd a kis p.öcs hátrány 20 évesen ? Igen az. :D Jó durva hasonlat, de akkor is.
Amúgy a borosta, szakáll tényleg sokat dobna. Esetleg néhány ruhát is beújíthatsz, a hajaddal is kezdhetsz valamit. Ezekkel mind lehet javítani rajta. Persze a beszéd stílust se felejtsük el.
A borosta jó ötlet szerintem, bár gondolom neked arra még nemigen van lehetőség 17 évesen. :)
Ne aggódj, van akinek az ilyen fiúk jönnek be, ráadásul nem valószínű, hogy egy lány azért utasítja majd el a klassz személyiséged, vagy a szexi kockáid, mert az arcod kisfiús.
+ kaptam.....szerintem próbálj meg más cuccokban járni...egyébként nem annyira vészes kb úgy nézel ki mint egy 15-16-17 éves. Tipikus mai divat......
lehet nem is kellene változtatnod.
de én fiú vok nem nagyon vágom, h mit kellene változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!