Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok,157cm és 44kg. Mindig azzal piszkálnak, hogy túl kicsi vagyok. Ugye ez azért nem hátrány a fiúzásban?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 17:52
1/17 anonim válasza:
Én 153 cm vagyok. 20 éves. Kb minden ujjamra akadna pasi.
4/17 anonim válasza:
ez tényleg nem hátrány :) én már csak tudom, hisz en sem vagyok magas
5/17 anonim válasza:
Bármilyen nő talál 5 perc alatt tucatnyi férfit magának, ez csak a fiúknál lenne hátrány.
6/17 anonim válasza:
Fiúknál miért. Nekem is volt alacsonyabb pasim. Persze azoknak akik csak külsőről ítélnek, lehet hátrány.
7/17 anonim válasza:
jajj nekem mindig is ilyen bnőim voltak és nemis akarnék másmilyet:) cukibbak aranyosabbak és ugyanúgy lehetnek szexik is:D 20f
8/17 anonim válasza:
A 157 centi szerintem pont ideális, nekem bejönne! ;)
9/17 anonim válasza:
Sok mindenkinek bejönnek az alacsony csajok...pl nekem is:P
10/17 anonim válasza:
160cm vagyok 50kg és nekem nem hátrány.:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!