Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársak járhatnak egymással? Nem furcsa ez egy kicsit? Veletek volt/van ilyen? Piszkálnak érte a többiek?
és ha már nem vagytok együtt, de voltatok, nem furcsa úgy a másik szemébe nézni?
lehet kicsit zavarosan fogalmaztam meg a kérdésem. arra vagyok kíváncsi hogy az osztályon belüli szerelmek tényleg halálra vannak ítélve? érdemes oszt.társsal kikezdeni?
1. kérdés:igen
2. kérdés:nem furcsa
3. kérdés:nem volt még ilyen
4. kérdés:kinek mi köze hozzá?
5. kérdés:nem tudom
6. kérdés:nincsenek
7. kérdés:nem tudom,próbáld ki.
20l
Nekem a barátnőm osztálytársam és lassan 8 hónapja leszünk együtt :)
Persze kicsit furcsa h minden nap látod és mondjuk minden mozzanatát észreveszed szinte,de mi megvagyunk :)
Nálunk az osztályban 2 pár van...én és a barátnőm és egy másik pár...Na ők folyton nyalják-falják egymást az osztály közepén,na az ciki :D
Mi a barátnőmmel néha egy-egy puszit nyomunk egymás arcára,aztán hétvégén kiéljük magunkat ;) :)
Szval szerintem emiatt nem lépj vissza,ha tetszik a srác/lány startolj rá ;)
Legalább minden nap találkoztok ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!